God natt

Godnatt kära ni!
Nu ska jag ta och måla naglarna, sedan ska jag fortsätta på dem virkade tofflorna Tilde ska få i julklapp. Detta ska jag göra samtidigt som jag pluggar fysik.. Vi får se hur det går, hih.

Nej, GOD NATT♥


Tillbaka!:)

Hejsan alla:)

Idag har jag ju gjort om mitt rum, blev faktiskt rätt nöjd:) Nu sitter jag och gör lite planer, om vaddå tror ni? Joo, det blir en suprice.
Har ni märkt att jag gör alltid planer, jag verkar ju inte vara särskillt Spontan, iaf inte som Harry, hahaha. Det är bara dem som har sett mamma mia som fattar;).
Nej, men i skolan verkar jag nog lite mer spontan, hoppas jag. Innerst inne vill jag ju vara en Harry, hih.

Jag tänkte faktiskt snart gå och sova, är jätte trött. Vi hörs i morgon, då är det dags för lins träning, hjälp!
Puss

Usch Usch Usch!

Hejsan Svejsan!;)
Har massor att göra idag, så jag ska försöka att inte skriva här. Första måste jag sanera mitt rum, för att jag ska göra om, kul va:) Sen måste jag plugga FYSIK! Ahh, jag hatar det.
Helst vill jag ju bara titta på Mamma mia och sitta där och skratta för mig sjäälv, men det får bli en annan dag!

Nej, dags för mig att rusa!
Puss

Det kan väll inte ha undgått er att jag älskar Mamma mia och Meryl streep?

Hejsan!:)
Nu har jag precis kollat på mamma mia och ALLA bonus klipp! Jag är rent ut sagt kär. Sen när Det var intervjuer med Meryl streep, Amanda seyfried, Stellan Skarsgård, Pierse brosman (eller vad han heter) och Colin (något..) så satt jag där och log. Man blir så glad av filmen och, aah! Den är underbar!

Ska snart gå och lägga mig, tänkte läsa lite. Jag är helt död, så den här helgen ska jag sova ut!

Nu har vi en film att se påväg till Norge, där vi ska fira jul. Jag kan lova er, jag Tova och Tilde går ut och sätter oss i bilen minst 10 min innan vi ska åka, då sätter vi på filmen, och sedan går filmen om och om igen, tills vi är framme. Vi kommer även ha på sing a long, så pappa blir sur när fyra tjejor sitter i bilen och Theeeeee wiiiiiinner taaaaaaaaaakes it allllllllllll!!
Haha, Den resan kommer bli den bästa;)

Nej nu ska jag borsta tänderna.
Sov gott♥

Åh guud, jag blev just über kär!

Skandal!

Tjena morrs din galosch!:)

Var med mamma på konsum förf att köpa godis, och nu ska ni få höra! Jag handlade godis för 9 kronor!!! Ojojoj, så lite har mitt godis inte kostat sen jag var 5 år! Oj, hihi här beskriver typ jag mitt liv som godisgris, haha.

Nej kvällens planer, gissa!
Ni får en ledtråd..

Puss och kram



Okej, jag tänker inte skriva nåt här, så ni får gissa vad bilden betyder! oj, nu skrev jag nåt här ändå, haha

Nu har jag magrutor!!!!!!!!!!

Eller inte.. Jag pratade lite med Kerstin, och vi kom på att det är en super bra sak att önska sig i julklapp, eller vad säger ni? Man skriver en önskelista till Tomten, och på den står det överst MAGRUTOR! Förhoppningsvis kommer han med det under julnatten, hihi. Önska går ju att göra iaf.

Måste sätta igång att städa, men jag har ingen som helst lust, så jag kanske blir kvar här framför datorn.. Puss och kram

Sund dag...

God morgon!:)
Har percis ätit klart min frukost, och legat och dragit mig i sängen. Vaknade på fel sida idag, så jag hat varit sur mot hela familjen, upps:P
Men nu är jag på bra humör, ska snart in med pappa till astra och träna. Det ska bli skönt, fast grymt jobbigt. Men jag känner att jag verkligen behöver träna. Fast 1 gång i veckan är väldigt väldigt lite, men det kommer snart! Efter jul ska jag hitta något. Jag är liite sugen på att börja på handboll´, där där Johanna och Malin tränar, fast jag vågar typ inte, hihi. Kanske blir nåt gym, jag vet inte än.

Ska fortsätta pillra lite med en sak..
Ha en bra dag!:)


God natt!

Hej!
Kom hem från Johanna för ungefär en timme sen, orkar inte berätta allt, men vi spelade iaf in första scenen på våran film. Jag är alltid så trött på fredagar, så jag ville inte vara kvar så länge, för jag trodde typ jag skulle somna så när jag kom hem tänkte jag sova. Men så satt mamma och tittade på Pirates of the... Så då fastnade jag där. Men nuu ska jag sova. Berättar mer i  morgon, då kommer även Behind the scenes bilder, hahahaha, KIDDING:D

Puss på stjärten:)

Linsprovning!

Hejhej!
Har inte skrivit något idag, än (!) för jag har faktiskt inte varit hemma. Nej, jag har varit i södertälje hos optikern för att se vilken styrka jag behöver till glasögonen, och sedan skulle jag prova ut för linser!!!
Jag var jätte nervös, hehe. Men allt gick jätte bra!
Jag fick hålla i ögonfransen/locken medan optikern försiktigt la linsen på ögat, jätte smidigt!
Sen gick jag med linsen ganska länge, sen fick jag säga vilken som kändes bäst, sen var vi klara. Så på måndag efter skolan ska jag tillbaka för att prova sätta i och ta ut själv, och nu vet jag hur jag ska göra, så det borde gå bra!:)

Hej svejs!:)

Guud vad många inlägg det blec nu då!

Tjena mors!

Nu har jag borstat tänderna och tävttat mig och så, så nu ska jag föra in Britney låtar (har typ fastnat för henne igen!:O) på mobilen, och sen ska jag sova. Imorgon är det skola och sen optiker som gäller. Ska prova för linser, och jag är jätte nervös!

Sitter och Sms:ar lite med Josse och vet ni!? Hon har typ krossat knäskålarna, stackars stackars henne!
Usch, jag vågar knappt prata om det!
Nej, jag msåte komma isäng i tid idag, alltså senast om en halv timme, fast jag ligger redan i sängen:P
Jaja, god natt

Kom i jul stämning med Alvin och gänget;)



hihi såå söta!:) Ni måste se filmen, den är så fin. Haha såg den med Tilde, eller har sett den hela veckan haha.

Gick inte att lägga in videon.. Så jag lägger in en länk klicka HÄR, det är orginalet (tror jag:P). Mycket bättre en Agnes och Måns, haha.

A wish for something

Hej! (var glada, för nu blev det ett hej till er!:))

Jag är snart klar med fysiken, har en fråga kvar och den förstår jag inte alls, så jag frågar Sundus (läs:Findus, hihi) imorgon.
Är på lite bättre humör nu, pratade lite med Johanna, så hon förklarade och sedan tog jag ett glas julmust. Så man kan väll inte vara på annat än bra humör? Eller liite ledsen är jag kanske, bara för snön är nästan borta. Men den kommer tillbaka, det gäller ju att se det positiva!:)

Förresten, har ni tänkt på en sak? Jag vet att jag har tagit upp det här förut, men jag kan inte sluta tänka på det.
Snart är det jul, och vi sitter här med våra önskelistor. Vi vill ha en Ipod, dator gud vet allt. Tänk barnen som knappt vet om att jul finns, som inte får vad med om den så mysiga högtid vi firar tillsamans. Lyssna på julmusik, baka pepparkakor och lussebullar, köpa/hugga julgran, åka pulka göra allt det där som är jul och vinter för oss.
Tänk att det faktiskt finns dem som läängtar efter att få äta knäckebröd. Vi äter det kanske inte ens, flr vi har så mycket annat att äta, vi äter oss 4 gånger så mätta ändå, men tänk dem som har sparat i veckor, bara för att äta den där knäckemackan. De kanske blir överlyckliga om de får varsin!
Usch och fy!
Tänk om vi var en av dem, för oss är skolan en plåga, dör dem är skolan en dröm, som kanske aldrig blir sann. Jag tror att vi som har det bra, inte vet hur bra vi har det.
Vi gnäller på en dålig barndom för att vi inte fick den där datorn för 12 000 i julklapp, det ser alltid det positiva i allting. Istället för att klaga över hur hungriga dem är längtar dem till den dan dem får mat, precis som vi längtar efter julafton.

Jag kan bara inte släppa tanken, det hela låter väll helt sjukt, men  när man väl inser hur allt är så fattar man verkligen hur sjukt det är!

Förresten finns det en "jätte hemsk" historia. Men den vågar jag inte ens berätta, så jag vet inte varför jag skrev det här..

Nu ska jag snart sova, håller på att dö, och imorgon ska vi kanske spela in film!:)
Puss och kram, skumbanan!♥

hmmm, någon som kan tänka och förstå kluriga förklaringar?

I till exempel glasögon, kameror, kikare och mikroskop används linser. En lins är tillverkad av glas eller plast, och kan vara konvex eller konkav. En konvex lins är tjockast på mitten medan en konkav är tunnast på mitten. En lins har alltid 2 brännpunkter, en på vardera sidan om linsen. Avståndet från linsens mittpunkt till brännpunkten kallas brännvidd.

Asså är jag dum eller dum.
Det som är understruket fattar inte jag ett skit av, gör ni?

Taget av våran fysik bok " spektrum fysik"..

Sa jag att jag hatar fysik!?

Något Hej blir det inte i det här inlägget, nej för jag är på så dåligt humör!!!

Jag har äntligen skrivit klrt SO:n, och har precis börjat med fysiken. Så är det en fråga som lyder: Parrallella strålar träffar en lins med brännvidden 3 cm, rita vad om händer med strålarna om dem träffar en konkav/konvex lins!
ÄR DET NÅGON SOM FÖRSTÅR DEN DÄR JÄVLA SJUKA FRÅGAN???? VAD FFAAAAAAAAAN ÄR BRÄNNVIDDEN FÖR NÅGOT???????????????????????????+++


AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! NI FATTAR VAD SUR JAG ÄR!????????
AHH, OM NÅGON KAN FÖRKLARA, GÖR DET. Jag kommer inte kunna sova inatt annars!!!!!!!

Fy fan, nu slutar jag innan ni blir på dåligt humör (för det blev ni väll inte av det här inlägget?)

Indie Rock 'n' roll for meeee!!!

Hejhej!:)
När min smoothie var klar så satte jag mig vid pianot och övade på våran "indie rock 'n' roll", hihih. Så där satt jag och skrek
Glamorous
Indie rock'n'roll is what I wan't
It's in my soul it's what I need

Osv! Passa på att lyssna på den, den är skitbra. Men min favorit av The Killers är fortfarande All these things that i've done!:)

Pontus försöker få mig att gilla musik som inte är musik, dvs Folk som står och skriker, och långt bort i bakrunden hör man någon som bankar på en trumma!
Usch!

Nu måste jag verkligen plugga!
Puss

Nu har jag bestämt mig!

Hej!:)

Hemma från skolan, tänkte snart göra lite smoothie, hihi.
Nu vet jag vad jag ska ge min kära syster i julklapp! Hon ska få gå med mig på premiären (om jag får biljetter;P) av Lasse majas detektivbyrå! Åhh, vad kuul!:) Hoppas hon blir glad och att hon inte läser det här!

Har massa plugg att göra, så det är bara att sätta igång. Blev förresten nästan klar med min tröja idag på syslöjden. En vit "munkjacka" med rosa mudd, och på ryggen ska det stå princess i rosa!;) hihi, jag lär väll inte använda den, så Tova kanske får den, eller så har jag den hemma!:D

Ha det bra!♥

Ångest!

Hej alla trötta!
Har precis tvättat mig, borstat tandställningen, borstat tänderna och smörjat in mig. Har också tagit på mig tröjan jag sover i. Och varje morgon och varje kväll kommer den tillbaka.
Min utplutande lilla feta mage.. Varje morgon och varje kväll får jag sån ångest, och bestämmer mig för att nu ska jag verkligen börja träna, och jag ska börja äta nyttigt, alltså gå tillbaka till allt det jag en gång gjorde. Men för mig och min hjärna verkar det vara omöjligt!

Okej, jag vet att jag ställer för höga krav på mig själv och att jag har prestationsångest och blablabla. Jag försöker faktiskt, och gör gör framsteg, men snälla. Jag skulle kunna gråta morgon och kväll, men jag har bestämt mig för att va nöjd med den jag är (hihi, har hört att man ska göra det:P) men det funkar inte. Det är verkligen inte så att jag tänker sluta äta eller något sånt, nej nej! Det är bara det att jag vill tillbaka dit där jag en gång var.
Nu är allting förstört och som det där talespråket, "man saknar inte kon, förrens båset är tomt"...
Det är hemskt, och jag vet inte vad jag vill göra. Det känns bara så fel, allting.
Hela mitt liv har jag varit i gång och hållt på och sportat, jag har fått sluta med saker, för att det blev för mycket: Och jag älskar att rör på mig och allt det där. Och nu sitter jag här som den där typiska tonåringen jag inte vill va. Den som inte tränar, bara sitter hemma framför datan eller tv:n och äter godis och chips och dricker läsk. Usch och fy!

Jag skulle seriöst kunna gråta dygnet runt, men inte ens det orkar jag!
Det känns så fel att alla gör något på fritiden, medan mitt "intresse" är datan!?.
Det var en period då jag tränade 6 gånger i veckan! Hör ni det 6 gånger, det är ju typ elit, hihi. Nej, men det känns så mycket mer. Om jag räknar med gympan tränade jag 8 gånger i veckan då!
Nu har jag med gympan 2 gånger, max 3!

Nej, nu ska jag för i sjuttsingen bestämma mig!
Jag SKA hitta något som är kul att träna, och jag SKA sluta äta godis och sånt på vardagarna!
Jag måste verkligen lova mig själv det!  Och det är inte för att jag bryr mig om vad nån annan tycker, men jag mår inte bra av det, jag orkar för i helvete inte ens gråta!!!

Nej dags att sova, tänkte läsa, om jag orkar...

Sov gott♥

Torsdag den 26/11...

... Det vet ni ju vad det betyder! Joo, det betyder ju att mamma mia släpps idag! Såg att den fanns på ett speciellt ställe, så jag hoppas mamma åker dit efter hennes gympa, hihi.
Slutade skolan typ femöverhalv tre, så jag hann precis INTE med bussen... Surt!
Jag hämtade Tilde och jag hon och Tova tog vinken från centrum. Passade på att köpa lite godis, hehe. .När vi kom hem bakade vi pepparkakor. Dem blev jätte goda, och vi gjorde dem av min hemma gjorda deg!:)

Har massa plugg att göra, och det här är bara början. Det är nämligen så att nästa vecka har vi minst 2 prov, och veckan efter det har vi 3 prov!
Så dags att börja plugga!

Puss

Kossa!?

Hej! Nej förresten Hejdå!
Nu säger jag godnatt, ska lägga mig och läsa gossip girl, har precis gått igenom engelska glosorna vi har till imorgon, hade "glömt" bort dem, men det var inte såå svårt.

Usch, sitter här i sängen (har för en gångs skull inte på mig Sverige sakerna:P) och könner mig som världens fetaste kossa efter allt jag har ätit idag, men imorgon är en annan dag, då tar jag nya tag!
Har förresten planerna för helgen hyffsat klara, så jag borde må på topp!
Nej, men helgen ser ut att bli jätte kul!:)

Nu är det som sagt dags för mig att säga natti natti, ska börja lägga mig i tid, och den här tiden är INTE i tid! Usch och fy, senast 10 ska jag bestämma mig för, iaf fram till jullovet, för jag känner att jag börjar tappa så mycket nu.

Jaja, mer om det och allt annat i morgon, puss och kram♥

Time för en varm dusch?:P

Nemen hej hurrni! Det var länge sen, sisodär 30 minuter sen!:P
Har fortfarande inte slitit mig från datorn, funderar på att ta en lång varm skön dusch, eller ett bad! Kanske lyssna på bra musik och sen ta på mig min stoora härliga morgonrock, och sen sätta mig i soffan och sätta på The Pacifire eller Alvin och gänget, hihi. Vi hyrde dem i helgen, framförallt till mia systrar då, men men. Jag har inte sett någon, så;)

Nej, duschen lockar mer en datorn just nu,
Puss♥


Förresten, i helgen ska jag kanske in till stan, myysigt va!:)


1 Dag Kvar!

Hej!

Har precis ätit, så det räcker för hela veckan, usch usch usch!

Nej slut med klagomålet, just nu kan man inte vara annat en glad, vet ni varför?
Joo, för imorgon släpps Mamma Mia!!!!!!!:D:D:D Jag kan inte bärga mig, hihi.
Har massa plugg att göra, men jag lovar mig själv att göra det innan desperate housewives, så är det bra med det!:)

Nej hurrni, orkar inte berätta om dagen nu, så..
Bye, meningslöst inlägg..
Puss

När man väl kan det, då är det kul!

Tjoho!:)
Med varning för att låta som värsta nörden i det här inlägget:P

Nu har jag hållt på och kämpat med Kemin sedan 19.00, och nu äntligen har det nog lossnat, hyffsat. Jag tror jag förstår nu, och nu är det jätte kul!:)
Förut började jag nästan gråta för mamma blev sur när jag inte fattade och blablabla.. Men nu är jag överlycklig, för pappa har förklarat så bra, och nu fattar jag!:D
Ojoj, rörit inlägg, nu ska jag fortsätta, eller pappa ropade att det var någon film..
Får se hur det blir:P
Puss och kram

Nya vanor!

Hej!
Satt här med Kemin och håll på, och då kom jag på en sak. Jag har ofta väldigt väldigt ont i magen, och jag tror att det beror på att jag stressar så mycket på morgonen. Så nu har jag bestämt en sak, jag ska ta tag i det här, hihi.

Jag ska försöka göra läxorna tidigt, inte dagen innan...
♦Jag ska packa gympa kläderna dagen innan, så jag slipper stressa på morgonen
♦Jag ska gå upp i tid så jag slipper stressa på morgonen

Här är lite andra saker jag bestämt mig för:
♦ Jag får bara äta godis på lördagar, och när jag klarar det så får jag helst inte äta det allt..
(detta för att jag får så fula tänder!)
♦ Jag ska sluta dricka läsk, jag har typ inte druckigt det sen jag var 6 år (på fester har jag ju det men inte annars..) nu har jag börjat igen!

Jag kommer inte på något mer just nu, men det kommer jag lovar!
Jag ska försöka komma ihåg att skriva här hur det går, så ni kommer bli min hjälp genom att "hålla reda på mig" hihi.

Nej, dags att fortsätta med kemin..
Puss♥

Exakt 1 månad kvar till Julafton, och en månad minus en dag till Norge!:)

Hej!
Sitter här och dricker julmust, usch och fy! Allt har ju ett slut, undrar om även dåliga vanor har ett...

Jag var ju som sagt inne hos tandläkaren idag, och nu har jag fått min grej i gommen. I början kunde jag verkligen inte prata, men nu börjar man höra vad jag säger iallafall, hih.
Har massa plugg att sätta mig med, det är ju nu alla proven kommer, men I'll keep you updated, hih.

Puss och Kram, Amanda♥

Ny vecka, ny dag, ny mun..

Hejj!
Måndag 24 idag, ni vet vad det betyder? " dagar kvar, sen är Mamma mia ute på film, och efter en vecka lär väll jag ha tröttnat på den, men nej vad tänker jag med? Den går ju inte att tröttna på!;)

Ska snart föna håret, kände att jag behövde en varm dusch den här morgonen.
Om cirkus en timma bär det av till tandläkaren, och just nu är jag faktiskt inte pirrig, men det kommer nog när jag äter frukost..

Dags för mig att göra nytta..
Puss och Kram!♥

God natt!

Nu sitter jag här och njuuter av att borsta tänderna. Vet ni varför? Joo, för att det här är min näst sista tanborstning innan... Imorgon kväll kommer jag behöva ta ut min "extra gom" borsta tänderna och den, sedan stoppa in det igen, usch krångligt!
Nej dags för mig att sussa, godnatt♥

Läxkväll...

Har ännu inte slitit mig från datorn, hmm kan det vara så att den är beroendeframkallande?
Aja, jag är pirrig i magen, hih.
Vill ni veta varför? Joo, det är så att imorgon klockan 8.45 har jag tid inne hos tandläkaren. Då ska jag få en grej i gommen, och jag är typ nervös, hihi.
Japp, nu vet ni iallafall varför jag pratar konstigt imorgon!;)
Nu är det läxor som gäller..
Puss

Onyttig helg för min del, men det är okej ibland!

Hej!
Sitter här med ett glas julmust som jag försöker dricka så mycket av. Jag vill inte att den ska ta slut, men tyvärr tar ju allt slut.
Helgen har varit jätte rolig, och framför allt har den gått jätte snabbt!

Igår gick jag upp vid 8 och dammsög mitt rum, sen åkte jag, Tova, Mamma och Tilde in till Stadium.
Jag fick ett par inomhusgympaskor och ett par vantar, vantarna var jätte fina (a).
Vi kom hem, åt lite korv med bröd, plockade i ordning alla saker och sedan bar det av till Astra hallen. Observera att klockan bara var runt 13.00!
Där körde framförallt jag och Frida gärnet, först spelade vi innebandy, fotboll och basket, och sen gick jag och Frida och gymmade lite.
När klockan var runt 15 kom en tjej och sa till oss att dem stängde, så hon körde ut oss, hihi.
Vi gick och duschade och när jag och Frida höll på att klä på oss så kommer samma tjej in och säger att om 5 min kommer vakterna in! Vid den tiden satt våra kära mammor i bastun, hihi. Så jag och Frida typ sprang runt där och skulle klä på oss, och Mammorna fick nog också ganska bråttom.

Vi klarar oss iaf, och efter det ska vi till fiket, men dem hade stängt. Eller vi gick in och köpte med oss hem till Frida. Väl där gjorde vi oss varsin caffe latte, mm. Det var jätte gott, och mysigt!
Vi åker till filmkedjan och köper godis till kvällen. Vi kommer hem jag tänder ljus lyssnar på musik och läser h&m magasine, medan alla andra städar (lat kallas det:P).
Frida m. Familj kommer och Joel plockar genast fram ett spel, hihi.
Sedan fördriver vi kvällen genom att spela spel och titta på Alvin och gänget, och äta!:)

Jag hade det jätte mysigt!

Idag har jag varit och firat min Farmor som fyller år idag. Vi åt smarrig tårta som min farfar (ex. Konditor!:o) gjort.
Som ni hör har det blivit väldigt mycket glass, godis, tårta och läsk och så. Men jag har ju också tränat! Så ibland är det okej att va onyttig, fast inte alltid, hihi.
Men den här helgen tillät jag mig själv vara det.

Nu ska jag göra kemi och hemkunskapsläxa, tror jag.
Men som vanligt lär det väll bli tv:n och en Amanda som sitter med läxorna klockan 11 kvällen innan..

Puss och kram♥

God natt

Hej!
Nu har Frida m. familj precis gott. Vi hade jätte kul, tycker jag. Orkar inte berätta just nu, för jag måste sova. Det blir verkligen en hektisk helg för mig. Jag gick upp kvart i åtta idag, och imorgon måste jag gå upp senast 9 för vi ska och fira min farmor som fyller år, gratts i förskott!:)

Nej, nu ska jag sova, och läsa klart H&M magasine, förresten Frida, du kan ju få den när jag har läst den!:P
Puss

Dags att vila och sen byta om

Hej!
Dagen har jag till största del spenderat tillsammans med Frida och hennes familj. Vi har tränat, fikat och duschat, hihi.
Nu ska jag typ lägga mig på sängen och lyssna på Mamma mia musiken, och sen ska jag ta på mig en annan tröja, så jag känner mig lite fräsch, hihi.

Jag kanske berättar mer imorogn, kanske inte. Ni får väll se, puss

God natt!

Hej!
Nu har jag äntligen städat klart, hyffsat iallafall. Jag vågar släppa in mamma nu, så det är ett gott tecken.
Nu väntar en god men kort natts sömn, för innan 10 ska jag och mamma vara vid Stadium för att köpa bra inomhusskor till mig, Efter det åker vi nog och handlar lite, och sen ska vi till astra hallen och göra något med Frida och hennes familj. Sen vet jag inte riktigt, men dem ska iallafall hem till oss på middag, så det blir skoj!
Nej nu ska jag sova, god natt♥


Jag lovade ju, men jag glömde, men någon påminde mig:P

Hej!♥
Ska snart dra igång med städningen, hehe alltså har jag inte börjat en. Men mitt rum ska bli frächt idag om jag så måste vara uppe till 1 för att det ska bli rent. Haha, jag kanske går med damsugaren runt 12 och väcker hela huset.

Jag lovade ju att berätta en hemlis för er, ni kanske blir besvikna, kanske inte.
Som ni alla vet har ju jag dålig syn, och igår var jag hos skolsyster för att göra "hälsoundersökning", allt gick bra fram till det att jag skulle kolla synen. Eftersom att jag har glasögon, så var jag tvungen att titta på dem där bokstäverna med glasögonen på, och då såg vi att jag ser jätte mycket sämre. Innan jag fick glasögon tror jag jag hade 0,5 elelr något. Nu hade jag 0,4 MED Glasögon!! Så jag kanske får nya glasögon, eller bara nytt glas, men ändå. Tänk om det blir lika svårt sen sist, för första gången jag hade glasögonen i skolan så tyckte jag det var jätte "jobbigt" (om man nu kan säga så) att gå dit. Jag visste ju inte vad alla skulle tycka och osäker som jag är så... Men det gick ju bra, memn det jag oroar mig för nu är att jag ska få 1 miil tjocka glasögon, och att jag blir den där pluggisen på film med stora feta glasögon, fast jag är ju en tönt, så det är lugnt,:P.
Jag är en stolt tönt, hihi.

Förresten, jag gör framsteg. Jag vågade gå till skolan i något annat än jeans och t-shirt idag!
Jag hade en svart stickad klänning, med ett par strumpbyxor. Hehe. Håret hade jag i en hästsvans med en fläta i.
Jag är så feg när det gäller kläder, så jag är stolt, hihi.

Nej hurrni, nu måste jag verkligen städa!!
Puss



Det är alltså såhär jag inte vill bli sedd, hihi. Och jag vet att folk "gör sig till" för att se ut så, men seriöst vill ni verkligen se ut så, på riktigt, hela tiden?



Okej, förlåt om ni ser ut såhär. Jag menar det är ju snyggt, bara det att jag inte vill se ut så.. Asså, jag känner mig lite som Harry potter, nej juste det är upptaget!:o

Jag läängtar till den 26 november!!!!!!!

HEj!
Tänker inte berätta så mycket för jag måste städa, så jag vet inte riktigt varför jag bestämde mig för att skriva..
Ni vet ju hur det är med mig, jag bestämmer i flera dagar att jag ska göra något, men inget händer men idag SKA jag städa!
Nej hurrni, nu ska jag städa:P
Haha, det blev ett inlägg om att jag ska städa:P
Puss

Godnatt

Hej hurrni, nu tar jag och säger god natt. För en gångs skull går jag och lägger mig i tid!
Imorgon är det sista dagen i skolan innan helgen, skönt! Det är det som är så bra med torsdagar, för då vet man att det är fredag imorgon.
Imorgon har jag en hemlis ja gska berätta för er!:)
Puss

Jag är överlycklig!!!!!!!

För min syster som jag precis blev kär i sa att Mamma mia kommer ut på film den 26!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Städning

Det blev ägg och bacon, och det var lika gott som vanligt!;)

Nu är det dags för mig att städa mitt rum, samtidigt som jag sms:ar med Kerstin, hihi.
Nej, vi får väll se hur det går, men jag måste städa, jag verkligen måste det.
Borde även plugga lite tyska, men jag tror jag kan det. Ich habe gefragt, jag kan det!:) Nej, nu ska jag göra nytta.
Puss


Borde plugga, borde äta, borde träna mina borde tar över mitt liv!!!

Hej!
Pluggningen går väll sådär, känner att jag har ganska mycket att göra. Borde typ sitta med både kemi och fysik och plugga det så jag verkligen förstår det, för ämnet blir ju genast mycket roligare då. När vi höll på med ljud på fysiken så tog det ett tag, men sen lossnade det, och då blev det faktiskt kul. Nu håller vi på med ljus och typ alla fattar utom jag, men det kanske tar lite tid, jag kanske fattar dagen innan provet eller nåt...
Ska se om jag hittar något gott recept på mat nu, jag är jätte sugen på något riktigt gott, så vi får se vad jag hittar på. Det lär väll sluta med typ carbonara, men det är så grymt gott, enkelt och det går så snabbt att göra!

Nej, nu ska jag fortsätta låta mina borden ta över mitt liv, eller kanske ta tag i dem, några iallafall!!
Puss

Jag lever fortfarande, men inte länge till!

Hej!
Har precis kommit ut ur duschen, skönt att komma hem och duscha och sedan sätta sig med alla såå roliga läxor.. Hehe, som ni förstår ska jag alltså gör läxor nu.

Jag börjar verkligen få ångest för att jag inte tränar någonting, så jag måste verkligen hitta på något. Jag måste även sluta äta och dricka så mycket onyttigt!
Usch och fy det här kommer inte bli lätt, men nothing is imposible!

Helgens planer är nog helt klara nu, men jag tänkte inte berätta för er en, hehe.

Förresten, vet ni vad jag kom på? Min syster är ju tv nörd, och jag håller på med en tröja i slöjde som ja ginte kommer vilja ha, då kan jag ge den till henne och skriva tv-nörd på ryggen!
Hahaha, tror ni hon skulle använda den då?

Nej, dags att ta tag i all skit. Ni vet att jag är död om jag itne kommer imorgon.
Jag avslutar med "Har du gjort läxan???" Hahahahahahaha, jag kommer dööö!:D

Var med och tävla!

Hej igen hurrni!
Jag är med och tävlar om jättte fina örhängen, tycker att ni också ska vara det!:) HÄR kan du också tävla.

Så, dags för dagen!

Hej!
Nu har jag ätit och så, fast jag har fortfarande ont i magen.

Så, efter skolan tog vi tåget till Johanna (en gammal lärare), vi kom dit och hon hade 1000 katter! Hennes hus var jätte fint, men det luktade hur mycket katt som helst.
Hon hade bakat en kaka, som tyvärr inte var så god:P. Men det var ju jätte gullit av henne att bjuda på det! Linnea, Felicia och några fler går vid 16 för dem skulle typ hem:P. Då ser vi att det snöar, men vid den tiden så var det ju bara lite snö. Vi sitter kvar och pratar lite men sen är det dags för oss att gå. Då är det helt vitt på marken, så på vägen till bussen har vi snöbollskrig. när vi komme ner och ska gå över övergångsstället så ser vi att bussen står där, vi försöker springa lver, men det är försent, haha så vi trodde vi fick vänta en kvart, men det kom en annan buss sen:). Haha, väl framme så går vi upp på tågperrongen, vi står och väntar på tåget, och det kommer. Jag blir överlycklig och traskar på tåget, sen hör jag hur Johanna, Malin och Emelie börjar skratta och ropar Amanda!! Jag vånder mig om och dem står kvar på perrongen och asgarvar. Då inser jag att tåget var påväg mot stockholm, hahaha. Vi skulle ju åt andra hållet! Haha, jag hinner iaf gå av och sen, jaaa. När vi var framme i rönninge skulle jag och Malin ta bussen, så medan vi väntade hade vi snöbollskrig.
Asså guud, jag har typ aldrig skrattat så här mycket i hela mitt liv. Och idag är jag typ jätte glad, kanske för att dan har varit så bra, och för att det började snöa(jippie:D:D:D) och för att det är Grey's ikväll och för att det snart är helg!:D

Hur ser eran kväll ut?:)
Puss


 
Hehe, vi tog fin fina bilder i snön, inte så bra kvalité, men det var ju faktiskt mörkt ute!:P

"Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väll roligt tjoho"!:D

Hej!
Nu är det helt vitt på marken, guud vad jag har längtat efter den har dagen. Och det är så kul att den kom just idag, för idag har varit en bra dag annars också:)

Berättar om dagen senare, men nu måste jag sätta in min pizza i ugnen, har inte hunnit äta en..
Puss

Hehehe...

...Blev inge plugg för mig, sprang bara och åt pepperkaksdeg.
Vet ni? Jag tror det har varit någon i mitt hus under natten och lagt nikotin i pepparkaksdegen!
Nu ska spana in några bloggar, sen ska jag plugga!
Puss

Nu är jag (och Felicia:D) hemma!

Hejhej!
Felicia kom hem från Thailand idag, välkommen hem!:)
Ska snart sätta mig med Kemin och engelskan, tänkte bara berätta lite.
Eftersom att jag kommer vara borta på måndag (jag ska ju få en del av tandställningen!) så missar jag Hemkunskapen, och även ett prov. Därför ska jag göra veckan efter, men då missar jag kemin och biologin, därför skulle jag prata med dem lärarna, och berätta varöfr jag inte kommer på dem lektionerna.
Jag till kemi läraren: Jag kommer att ha hemkunskap nästa gång när vi har kemi för jag ska göra ett prov.
Hon: Nej men det går inte, då måste cigdem (hk läraren) komma och prata med mig.
Jag: jaa, men hon bad mig berätta, jag måste vara med för vi ska göra prov.
Hon: jaa, men det är dåligt av henne, det går inte.
Jaa, och sen fortsätter vi sådär.... Tillslut säger jag:
Men jag måste vara med på hemkunskapen, vi ska ha praktiskt prov och jag måste vara med för våran lärare där har varit borta så mycket.

Hon: JAHA ÄR DET PROV!!!??? Men då är det klart att du ska vara med på hemkunskapen!!

Asså shit, gissa vad som var samtalsämnet vid lunchen, och hela dagen för den delen..


Nej hurrni, dags för mig att ta tag i läxhögen, missa inte DHW idag:)
Puss♥

Godnatt

Hej!
Nu har jag tagit på mig mina Sverige kalsonger och min Sverige tröja (jag tvättar dem, jag lovar!!) och då vet ni ju vad det betyder. Dags för mig att sova. Känns extra bra att vara helt Sverige klädd nu, det känns som man hedrar Zlatan llite extra, han är ju historisk  nu, eller iaallafall i Sverige. Men det var ett sskämt, såklar jag inte hedrar Zlatan, hehe.
Nej nu ska jag sova, imorgon har vi gympa och jag hoppas verkligen att vi inte har redskap då, för då kommer jag hata gympa så måcket, haha. Asch skitsamma, jag är en klumpeduns bara att erkänna, och eftersom alla redan vet det, kan jag lika gärna bjuda på mig själv:)
Nej, dags att sova, puss

Nu har jag sålt för över 2000:- och får därför en biobiljett!:)

Hej!
Nu har jag kommit hem efter att ha varit ute och sålt julblommor. Ingen ville köpa av mig, vad chockad jag blir (inte:P), hehe. Nu ska jag se om det är nåt på tv, kollar kanske fotbollsgalan:P.
Ha det bra. puss♥

Hahaha!

AmandaH säger:

Det var ju för ett tag sen, hon skulle typ ringa hem till dig, så svarade din lillebror och sen ropa han ba Det är mamma och du ba aloha mamma och så var det linnea, hahahahahahahahaah

sebbsan säger:

va?

AmandaH säger:

Kommer du inte ihåg det?

sebbsan säger:

nej

AmandaH säger:

Fråga Linnea

sebbsan säger:

okej

AmandaH säger:

sebbsan säger:

hahaha

sebbsan säger:

apro på det

sebbsan säger:

kommer du ihåg när jonas ringde dej?

AmandaH säger:

Nej, vad?

sebbsan säger:

jonas sa att det var martin

sebbsan säger:

din syrra bah

sebbsan säger:

AmandaH det e martin

sebbsan säger:

du ba

sebbsan säger:

 hej gull unge

sebbsan säger:

AmandaH säger:

hahahahaha, det har aldrig hänt!!!!!!!

AmandaH säger:

Jag har aldrig sagt så till Martin, varför skulle jag göra det?

sebbsan säger:

jag vet inte du vet mer

AmandaH säger:

asså lägg av! Det här bevisaar att du typ skäms över vad du gjorde, så hittar du på nåt föfr att jag ska va värre!

AmandaH säger:

Det där har aldrig hänt!

sebbsan säger:

jag skäms inte jag kommer ens inte ihåg

sebbsan säger:

den som inte vågar ersänna skäms xD

AmandaH säger:

hahaha, du ljuger IGEN!!!!

AmandaH säger:

Jaa, precis du vågar itne erkänna!

sebbsan säger:

wooot

AmandaH säger:

hahaha, du är sämst på att ljuga!

sebbsan säger:

jag kanske har gjort det men jag kommer inte ihåg

sebbsan säger:

men du SKÄMS

sebbsan säger:

aj aj

sebbsan säger:

TVI

AmandaH säger:

nej, för det har aldrig hänt

AmandaH säger:

Asså gud lägg bara av

AmandaH säger:

Varför skulle jaf´g säge hej gullet till Martin?

sebbsan säger:

blev du arg?

AmandaH säger:

Haha, nej. Men du är dålig på att ljuga

sebbsan säger:
(han gjorde en generad gubbe men den kom inte med xD)

Hahaha, Sebastian är lite feg:P

Puss


Sa jag att jag älskar pepparkaksdeg?

Hej!
Skoladag idag, fast en väldigt skön en. Vi möttes 8.50 utan för murgrönan, där vi skulle se på Juno, den var jätte bra tycker jag.
Jag och Josse var så slöa, så vi tog bussen ner till centrum, väl där så väntade hon och jag (vi fick även sällskap av Emelie) på nästa buss, som tog oss fram till skolan. Hihi, vi trodde att det var lunch direkt efter, men det var visst en kvarts Svenska, så den missade vi. Till lunch blev det spaggethi och köttbullar, usch! Jag åt rester, intressant?
Sen var det tyska där vi gick igenom läxan (jag hade glömt göra, men det gick nog bra ändå hoppas jag!) och sedan fortsatte vi med vårat rollspel. På Svenskan fortsatte vi skriva manus till våran film som kommer bli bäst, funderar på att lägga in manuset här, när vi har visat filmen, så får ni iaf läsa om hur bra den blev!:)

Senare ska jag och Josse sälja julblommor, om någon är intresserad så köp av mig!:) Ni kan kommentera eller nåt här i bloggen!:) Hihi, många som kommer köpa:P.
Nej nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag hittar väll på något.
Har förresten bakat pepparkaksdeg, fast tyvärr är det bara halva kvar, resten är i min mage!:O
Puss♥

God morgon

Godmorgon
Snart åker jag iväg med bussen påväg till Salem centrum och Murgrönanan. Vi ska nämligen titta på skolbio (Juno, heter filmen vi ska se), har hört mycket bra om den, så jag hoppas att den är bra!;)
Efter skolan (om jag inte har något plugg som måste göras) så ska jag baka pepparkaksdeg, och senare ska jag ut och gå eller så följer jag med mamma på hennes gympa, hmm vi får se. Jag borde då ut och gå för att börja bygga upp konditionen, för då kan jag cykla på astra på helgerna. Det låter bra så så kör jag från och med nu;).

Nej nu måste jag gå till bussen, puss

Julen gör oss alla lycklig?

Hej!
Kommer precis från sängen, låg och höll på att somna när jag skulle in till Tilde för att säga god natt till henne.

Idag kom första tecknet på att det verkligen är vinter, det snöade. Och med det känner man att julen närmar sig med stormsteg!
Jag älskar vintern och julen och allt som har med det att göra. Inte det att man får julklappar, utan allt det där med julen, jul handla (jag älskar det, trots att man blir av med alla pengar man hade kunnat köpa något "vettigt" för [läs: kläder till mig]) att julbaka, att planera allting, att komma hem från skolan och bara mysa framför den öppna spisen med en Latte eller en kopp te!
Ååå, jag älskar det!
Frågan är bara om alla gör det. Vi köper massvis med julklappar och bakar tills skåpen svämmar över och allt det där vi älskar med julen. Köper julskiva efter julskiva, och bara myser! Att gå ut i skogen och hugga en julgran, eller varöfr inte köpa en på Statoil? Det spelar ingen roll, utan det är meningen och tanken och allt det som räknas.

När man sitter här och tänker på allt mysigt som alla vi bara älskar, så tänker man på de som kanske inte har råd att fira jul, de som kanske knappt vet om att julen finns, de som sover i ett tält och dricker varmt vatten för att hålla värmen. Det är hemskt att det faktiskt finns de som har det så. Usch, inte kul alls att tänka på, men det är ju en verklighet för många, och en mardröm för oss.
Man försöker att tänka på allt det bra och mysiga, men mitt i allt julbak och så så känner man ändå sorg, sorg för det fattiga.
Man tror att de flesta "har valt det", genom att kanske skita i att få en hyffsad utbildning, men tänk om det är så att ens man/fru går bort, man har egen firma och klarar inte av att sköta den mitt i all sorg. Helt plötsligt är allt borta. Ena dagen har man det perfekta livet, andra dagen står man där mitt i stan med en gitarr man önskade att man kunde spela på.

Det är alltså så att de flesta av oss älskar julen, det gör vi verkligen. Men för vissa är det kanske en pina att berätta att det inte fick något i julklapp, att deras julklapp är tak över huvudet, och en chokladkaka det har sparat lite pengar i månaden i ett helt år, för att få sig lite jul känsla, vi har det alltså väldigt bra, och ändå klagar vi över att vi inte fick den där datan som kostar 10 000:-.
Tänk på att vissa kanske är överlycklig över att få en chokladkaka vartannat år, så hurrni var nöjd med det ni har, och framförallt njut verkligen av julen, för alla har det inte lika bra som er.
Tycker ni jag har helt fel?

Med detta säger jag godnatt♥


Snart är pepparkaksdegen uppäten!!

Hej!
Jag tänkte berätta lite om dagen, innan Gossip girl börjar.
Jag följde med mamma och pappa på grannfika (haahaha), fast jag var typ där åt en bulle och gick. Sedan åkte jag och pappa till Astra gymmet och cyklade och körde lite syrka där, så nu är jag vältränad hurrni!^^
Kom hem, sålde julblommor åt och nu sitter jag här. Det var  min dag det! Förresten Josse, jag askickade 1000 sms till dig om att vi skulle sälja tsm, men du svarade inte så då gick jag själv..
Om 20 minuter börjar gossip girl, och jag är liite sugen på pepparkaksdeg, så jag kanske gör en!
Puss

Pepparkaksdeg och Smörgås, That's life!




                                                          Hej!
Har precis kommit hem från Södertälje, jag och mamma var där för att fixa min jacka. Senare så ska jag och Pappa och träna på Astra, känner verkligen att jag behöver det!

Gissa vad jag åt till frukost?
2 Smörgåsar med ost, ett glas oboy och pepparkaksdeg!!! Det är så gott, och man får verkligen den här julkänslan, så senare idag ska jag baka det. Ska också höra med Josefin om vi ska gå och sälja julblommor.
Nu ska jag leta upp ett recept på pepparkaksdeg, så ha det bra!
Puss♥

God natt

Hej!
Dagen slutade liite bättre iallafall. Vi åt god mat, inga störande syskon hemma och blabla. Den här helgen har verkligen varit hemma helg för min del. Några frågade om jag ville se på film hemma hos Johanna, men jag är så grymt trött, och sen undrar jag om jag håller på att bli sjuk(!), så det blev inget för min del, satt hemma med mina parents och såg på "döda presidenten film" som var helt okej.
Min blogg är verkligen rolig, håller ni inte med mig? Såå mycket bilder och allt, inte konstigt att jag har så många läsare *IRONI!!!*

Nej, dags för mig att sova, puss och godnatt kram♥

Säger som Gaby i DHW

I've lost everything, My body and my life!

Förlåt!

Jag sitter fortfarande och grinar, men nu är det slut  mewd det. Jag ska kämpa vidare!:P
Förlåt för bara klagoinlägg, men that's my life right now..
Usch och fy, har inte alls varit någon bra dag, ska kasnek lägga mig tidigt med öronproppar och sedan sova i 13 timmar och sen mår jag bra, det låter väll bra?¨
Puss♥


Personlig tränare sökes!

Aaahhh, är på så jävla dåligt humör just nu!
Jag skulle ut och springa, och jag får as ont i knät och går där mitt i rönninge och grinar.
Sen kommer jag hem och ska göra plankan och några sånna övningar, då är jag så jävla otränad så jag orkar inte göra nåt!
Asså shit, vad kostar det att ha en personlig tränare på typ satc elelr vad det nu heter. Det lär väll vara jävligt dyrt. Aja om det finns några där ute som orkar med mig (dvs: allt mitt klagande och allt skit!) så får den gärna träna mig! Jag är sämst, och nu är mitt självförtroende i botten av botten!
Borde kanske hänga med Johanna och Malin på deras hanboll någon gång!
AHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!
Kanske borde sluta, annars kommer det här inlägget också börja gråta, om det inte redan gör det!

Robin E ute ur Idol, fast Johan förtjänade att åka...

Hej!
Tiittade på idol utröstningen, och först blev jag överlycklig över att Johan inte åkte, men sen när jag tänkte efter så borde han ha åkt idag!
Nu är det dags för mig att sussa, asså gud klockan är 23 en fredag, och jag sover redan. Jag håller på att bli sjuk!
Nej, men denna vecka har varit så grymt hektisk och så, så nu ska jag borsta tänderna, och sedan sova!
Sov gott♥

Idol!

Sitter i soffan och tittar på idol nu. Guud, alla är precis lika bra, men jag hejjar ändå på Johan, Anna och Kevin, aah dem är bäst!
Nu ska jag fortsätta titta på Anna och Kevins duett,
puss♥

Min syster i toppen....

.... på listan för att vara dummast i huvudet i Sverige, nej juste i världen!

Har precis bråkat med Tova hon är sjuk i huvet, mentalt, jag fysiskt. Hon har en kompis här jag har huvudvärk, jag bad dem att inte skrika, vad tror ni dem gör, jag säger till snällt, 1 gång, 2 gånger, 3 gånger där tar mitt tålamod slut. Jag börjar skrika, Tova käftar emot för att visa sig tuff inför sin kompis, hon säger att jag bara skriker på dem för jag vill va cool inför hennes kompis (?) Min hals värker, JAG HATAR TOVA!

JAG ÄR PÅ DÅLIGT HUMÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så nu behöver jag en taggad Felicia, hon ska vara taggad inför PATIANSDUELL på msn, haha.

Kaffe och pepparkaka

Så, nu vet jag inte om Linnea har tagit någon paus i spelandet eller nåt, menmen:P.
Sitter här och dricker kaffe och äter pepparkaka, kaffet blev dock förstarkt. Och förstarkt enligt mig är inte att det då smakar kaffe, utan det är att det är för starkt helt enkelt.

Imorse lovade jag er bilder från gårdagen, och en före efter bild på mitt plattade/oplattade hår, haha kul va? Till saken, bilderna kommer senare, för denna vecka har varit helt kaotisk, jag har ine sovit någonting, så jag är helt död.

Förresten, på onsdag åker klassen /dem som vill  till Johanna (våran gamla lärare) och på lördag (nästa) så tror jag vi får främmande:P. Haha, ha det bra:)

Gratis saker!

Hej!
Gymnasiemässa idag, jag och Linnea gick och tog massa gratis skaer, haha. Allt från godis till nyckelringar och brocher eller vad det heter.
Vi fick givetvis massa brochyrer också, men det känns inte jätte viktigt att veta allt än, jag menar vi har hela 9:an kvar!
Men alla på mässan frågade vad vi ville gå för linje, jag vet inte vad det finns för linjer och vilken jag vill gå så på varje fråga svarade alla, vet inte. Haha det var kul!:)
Nu tänkte jag lägga mig framför tv:n, men jag ska spela töntspel med Linnea, puss<3

På resande fot!

Hej!
Igår var det mysigt, men inte mer:P. VI trodde att det var spökvandring, alltså att man gick omkring i möörka gamla stan genom grändar och så, men det var en guide som berättade om vart alla kungar hade dött typ! Haha, det hade väll passat på en historie lektion, men kanske inte som aktivitet. Det var iallafall mysigt att gå omkring där, och det var mysigt att senare gå till mcdonalds tillsammans med klassen. Först Började killarna kasta mat på oss(?) och då skrek någon som satt och åt där till dem, haha det var as kul(och pinsamt!). Sen började Vanessa och Emelie kasta isbitar på varandra, haha dem sprang runt och skrek inne på mcdonalds.
Jag har precis plattat håret, och då såg man på ena sidan att det var platt och på andra lockigt, tänkte lägga in "före och efter" bild sen, haha så får ni se att mitt hår ÄR lockigt!
Oj, trodde jag hade mer tid, måste springa till bussen, skriver mer sen!♥

-

Har ångest
Borde sova
Borde göra övningarna
borde göra massor

Har kommit hem från spökvandringen, gjort SO:N, har tagit på mig Sverige kallingar och tröja (och jaa, det är riktiga killkallingar jag sover i!), har skrivit lite till Felicia, nej NU SKA JAG SOVA!
Skriver imorogn, puss<3

Torsdag!

↓Hej!
Ska snart ta på mig lite varmare kläder, jag och klass 8a ska iväg på spökvandring ikväll! Scary, haha. Nej, tror inte att det kommer bli så läskigt, det som kommer bli läskigt kommer isåfall vara att gå till Linnea genom skogen! Det kommer bli läskigt!
Sorry Felicia, men vi kommer hem vid 9 (och då måste jag göra SO:n) så jag hinner inte spela med dig idag:(:(, haha spelnörd:P

Jag och Tilde har precis sjungit duett, Markoolio och Linda Bengtzing Värsta shlagern, haha. Varsin banan i handen, och äntligen kan jag texten på den, haha!

Jag har gått och frysit hela dagen idag, mina händer har varit BLÅA!
Och när ens händer är blåa började man ju inte tänka på någon som låg på en härlig strand i THAILAND och hade säkert 40 grader, haha! Stackars Sverige, men jag håller fast vid vad jag en gång sagt NJUT AV SVENSK VINTER:P

Borde ta på mig varmt nu, puss♥


Med en sådan sjöng jag ↓


Tillsammans med Tilde!:D

Goodnight!♥

Nej hurrni, nu är det dags för mig att ta på mig mina Sverigekallingar (som jag köpte på Gotland) och min Sverige tröja, och sedan krypa ner i min härliga säng. Där jag ska läsa Gossip girl och sedan tänkte jag sova där också.
Men vi hörs i morgon.
Sov gott♥


Hårdträning!

Hej!
Det gick faktiskt bra att träna, så nästa år ska jag köpa årskort där, har jag bestämt. Haha, jag ska verkligen komma igång med träningen nu!

Kom på en sak precis, jag kunde ha haft mer pengar nu, om några personer hade kommit ihåg att betala tillbaka:P Men jag vågar inte säga till, och sen så är jag sämst på att komma ihåg, så jag ska inte säga något.
Nu ska jag se om det är någon på msn som vill spela med mig:P
Puss

Dags för mig att gå

Nu är det dags för mig att gå, snart iaf. Nej juste, måste göra vattenflaska, det får jag inte glömma!
Vi hörs när jag kommer hem igen, antagligen med ännu mer träningsverk!
Puss och kram


Otränad, träningsverk, GYM!

Hej!
Vaknade upp med  grym träningsverk i magen idag, och idag ska jag lixom gymma! Ahh, var inte det rätt klantigt av våran gympa lärare att typ köra värsta fyspasset dan innan alla ska göra nåt? Han hade kunnat göra det nästa onsdag:)
Har precis ätit frukost, och borde väll börja packa, jag ska ju ha med mig ombyte och allt. Haha, intressant va?
Puss

Stackars Tilde!!

Hej!
Har precis sätt på dhw, och under tiden låg jag med Tilde i mammas och pappas säng. Tänker inte gå in på det, men ah det är så synd om henne.

Ska göra mina övningar, sen ska jag sova.
Funderar på at gå upp rätt tidigt i morgon ändå, för då äter jag ganska tidigt innan, annars kan man ju må illa om man ska köra gym, haha jag kör för det här 100%:P. Nej, det låter ju så, men nej!HHihi.

Nej, nu är det dags för tennepussing (vet inte hur det stavas, men det uttalas så:P) och övningar. Tennepussing="tänderborstning" fast snararre borsta tänderna, och det är norsk:P
Godnatt♥

hahaha, det är synd om pöjken, men ändå kan jag inte låta bli att skratta!:(



Haha klicka här för att läsa vad som här hänt, men jag tror ni kan gissa!:P

Haha, asså guud vad kul, eller hemskt, men jag kan inte låta bli att se det roliga i det!:P
Tänk när han blir äldre, så efter gympan så frågar nån, vart har du fått ärret ifrån? Ehh, jag var tvungan att operera bort min snopp, hahahahaha!!!

Hoppas Felicia har det bra, jag saknar henne skitmycket!
På onsdag ska vi få träffa Johanna berglund, våran gamla lärare, det ska bli jätte kul!
Tyvärr får vi inte skippa matten, så vi hinner typ bara säga hej..
Ha det bra:D

Diss!:P

Linnea loggade ut, så nu kan jag skriva lite:P
Har för en gångs skull inte så mycket plugg, eller jag har väll men förtränger det:P
Våran So gej ska va inlämnad på fredag, men jag tror jag bara ska renskriva så det är nog rätt lugnt, får vi hoppas:P.

Hmm. Linnea loggar aldrig in igen, stackars mig, ensam och övergiven:P.
Har lust att göra nåt. Juste, vill ni veta vad mina syskon ska få i julklapp av mig?
Jag tänkte ge dem biljett till Madagaskar 2, asså jag med mig och se den:P Men så ser jag nu att den har kommit ut på film, så då kanske Tova får i julklapp att gå och se Lassemajas detektivbyrå med mig, haha. Jag tycker den är bra!!!
Tilde kanske får nåt annat, haha eller det är klart hon får nåt annat:P.

Nu ska jag få tag i Linnea, haha:P
Puss<3

Hemma!

Hej

Matte provet tror jag gick bra, det tog 45 min för mig att göra båda delarna, stolt, fast missnöjd. Har antagligen 1000 slarvfel!

Sitter och spelar med Linnea på msn nu, haha, vi är som 2 åringar:P

Nu fortsätter spelet. Puss

även jag hamnar i det här träsket! Usch!

. Hur gammal är du om fem år? - 19
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? -Emelie, Josefin, Johanna, Malin, Linnea och många fler!:)
3. Hur lång är du? - 168 cm?
4. Vilken är den senaste filmen du sett? - Over her dead body:D den var jätte bra för er som ville veta;)
5. Vem ringde du senast? - Pappa
6. Vem ringde dig senast? - Pappa xD
7. hur löd ditt senaste sms och till vem? - Va bra!:D Till vanessa
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - skicka sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Inget:P
10. När såg du senast din mamma? - för en timme sen:P
11. Vilken ögonfärg har du? - blåa
12. När vaknade du idag? - 07.05, Försov mig!!!
13. Vilken är din favoritjulsång? - vet inte, men nån finns det, jag lovar!
14. Vilken är din favoritplats? - vet inte, hihi. Skolmatsalen kanske där har vi alltid så heta disskutioner, skämta;)
15. Vilken plats föredrar du minst? - vet inte, toaletten kanske:P
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - antingen högskolan eller jobbar nånstans;)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? - Att gröna och röda spöken jagade mig, och att en gubbe fångade mig när jag var och handlade med mamma, och att han slängde mig i en container!
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? - hahaha, när jag berättade för pappa om vårat filmprojekt, och om första scenen, hahaha!
19. Hur stor är din säng? - vet inte, liten. Men vi sover ändå tillsammans, när nån sover här:D
20. Har du stationär eller bärbar dator? - båda you know:D
21. Sover du med eller utan kläder på dig? - det vill ni allt veta va!?;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? - 1 när jag sover, och 1000 på dan:P
23. Hur många landskap har du bott i? - 2
24. Vilka städer har du bott i? - Stockholm, Uppsala och södertälje:P
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? -skor eller strumpor
26. Är du social? - vet inte, fråga alla andra:P
27. Vilken är din favoritglass? - Hallon sorbert!!!
28. Vilken är din favoritefterrätt? -vet inte, gillar /älskar det mesta, haha fetto!:D
29. Tycker du om kinamat? - aa
30. Tycker du om kaffe? - Mm, latte är det bästa som finns!:D
31. Vad dricker du till frukost? - juice eller oboy (vilket vackert väder:P)
32. sover du på någon särskild sida? - jaa:P
33. Kan du spela poker? - aa
34. Tycker du om att Mysa/Kela? - såklart
35. Är du beroendemänniska? - vad är det?:P
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - nee, men en söt person som har 2 månader innan mig:D
37. Vill du ha barn? - jaaa, vem vill inte det?:)
38. Kan du några andra språk än svenska? Jaa!
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Ocean in my life:P
41. Vad spenderar du helst pengar på? - Kläder:D
42. Äger du dyrbara smycken? - Haha, nej. Eller en ring av guld och diamant:D
43. Vilket är ditt favorit program på tv? - Haha, tv-nörd som jag är så är det många! Dhw, Grey's och GG
45. Vem är den roligaste människan du känner? - Haha, jag själv xD Är den sorts person som skrattar åt mina egna skämt! Men annars är det Kerstin:D
46. Sover du med gosedjur?  - nee, men jag har kvar mitt som jag hade när jag var liten. Tiger heter han, och han har tappat ena ögat:(
47. Vad har du för ringsignal? - Amy macdonald-mr  and mrs rockandroll
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? - vet inte om jag har det, men Tilde har det nog:P
49. Flirtar du mycket? - Haha, nej är för feg:P
50. Kan du byta olja på bilen? - nej, och jag tror inte jag vill kunna det heller:P
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? - nej, har inte körkort, hahaha
52. Vilken var den senaste boken du läste? - Jag läser gg på engelska!!
53. Läser du dagstidningen? - inte ofta om jag ska va ärlig, håller mig till SOLO
54. Prenumererar du på någon veckotidning? - nee, men jag köper nästan varje nummer av SOLO:P
55. Dansar du i bilen? - haha, jag är för tjock för det:P
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? - 100.8, hahaha
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - vet inte, joo det var lite på Svenska, vårat snupsen eller nåt sånt hette det:P
58. När var du i kyrkan senast? - Det var nog ett tag sen, nej det var i maj, på min kusins konfirmation, det var i Danmark coh jag började grina:P Mycket detaljer där;)
60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? - vet inte.. Inte Bosse iaf:P Nina och lennart (haha, inte Lennart:P). Nej Nina tror jag.
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? - har nog aldrig tältat:P
62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? - Kerstin eller en hemlig person:P


Asså gud usch och fy. Jag hatar sånna här listor och här sitter och besvarar en själv!
Jaja, ni ser iaf hur lite jag har lust att plugga matte, och sen så lär ni er lite om mig:P

haha, mycket matte var det här!

Tjenixen!;)
Har läst igenom hela kapitlet i matten vi har prov på, 1gång! Känner att det här provet kommer gå great, för att det är allt jag orkar göra, har så grymt lite lust att plugga. Jag vill verkligen inte.

På onsdag har vi allaktivitetsdag, så då är det ingen skola för min del, nej då ska jag gymma!;)
Förresten, har precis knarkat tuggumin. Haha, åt upp ett sånt där litet papperspaket med typ 12 tuggumin i på 2 min:P Alla in i munnen samtidigt vet ni!;) Haha, man får ju passa på medan man får äta det, om 2 månader får jag ju inte det!!:O

Kul inlägg. Ha det bra!:D


Bästa kvalitén, jag vet. Men dem har börjat julpynta nu, utanför kringlan!:D såå mysigt, längtar till jag får pengar, fast nej, När jag får det är det ju dags att köpa julklappar, sorgligt!:'(

Rikard Norling får kicken!

Hejhej!
Har precis kommit hem från tandläkaren, eller inte precis för jag har hunnit äta lite köttbullar också:P.
Fick veta att om 2 veckor kommer jag få en plastskena i gommen, så det är därför jag kommer prata konstigt, så ni vet!!
Innan jul så kanske jag hinner få räls, på underkäken. Men troligast är efter jul.

Påvägen hem skulle pappa plocka upp sin data han glömde på jobbet, då satt jag i bilen och lyssnade på radion, haha. Min pappa är ju AIK fan (eller vad man säger) och då hörde jag att Deras tränare (Rikard Norling) får sparken, så berättade jag det för pappa när hon kom tillbaka, och så många fula ord har jag aldrig hört förut, skämta:P
Nej, men det hoppade grodor i hans mun!:)

Nu måste jag plugga matte, har fortfarande inte börjat och provet är imorgon!!
Puss


Försov mig idag!!

Hej!
Kommer bara en liten snabb uppdatering, försov mig i morse. Kanske beror på att jag somnade vid 2 igår.. Hmm, imorgon är det prov och jag har inte pluggat någonting, usch. Känner på mig hur dåligt det kommer gå. Men hurrni, det kan inte gå bra jämt right? På svenskan håller vi på med en film, hihi. Jag och några gör en skräck/parodi skräckfilm. Haha det kommer bli hur kul som helst. Har faktiskt lust att visa er när den är klar:P. Hihi, ni kommer dö av skratt!
Ska snart iväg till tandläkaren, ska prata tandställning, jag ska ju få det.
Nu måste jag dra. Ha det bra
Puss<3

Hihi, många inlägg idag:P

Hej, och det är (tyvärr) inte godmorgon en. Kan nämligen inte sova. Var inne på aftonbladets hemsida, då jag hittade den här artickeln. Stackars unge säger jag bara!


Foto: REUTERS

Baby född med åtta tår på varje fot

Föräldrarna till den lilla nyfödda flickan fick sig nog en rejäl överraskning när de tittade på sin nyanlända lilla guldklimp. Flickan, som föddes i byn Nanxing i Guadong provinsen i Kina, hade nämligen åtta tår - på varje fot, uppger danska TV2 nyheterna.

Den lilla flickan är inte ensam om att ha fötts med för många kroppsdelar.

En rad liknande händelser har tidigare rapporterats från Kina, uppger de danska nyheterna.

Bland annat ska en liten flicka ska ha fötts med en extra arm och en liten pojke ska ha fått en extra penis. Båda barnens "extra" kroppsdelar växte ut från deras ryggar.

Flera lokala experter pekar, enligt danska TV2, på att det är Kinas massiva miljöföroreningar som ligger bakom dessa mystiska födslar.

Titta vad läskigt, tänk att ha 16 tår totalt, usch!
Nej, nu borde jag sova, eller jag borde ha sovit för länge sen, så nu måste jag sova.
God natt:)


Pepptalk!

Hej!
Har precis haft pepptalk med Kerstin, så nu kan jag sova gott!
Vi hade väll en del att prata om, framförallt hennes hår!:P Haha, men jag fick henna att gå till skolan imorgon också, tror jag:P
Haha, nu ska jag sova, sov gott till mig själv och er andra:D

Vem är jag?

Det har varit en konstig dag idag. Efter idag har jag kommit på att jag vet inte vem jag är, eller någonsin har varit. Har jag förändrats till det bättre, sämre eller är jag exakt likadan som jag var förut? På något sätt måste jag nog ha förendrats, för förut lekte livet, inte alltid men det fanns något positivt i det hela. Tänk när man var lite och bråkade om vilken barbie man skulle ha. Tänk om det kunde vara så livet ut.
Nu händer det hemska saker efter varandra. Den ena saken har ioförsig inte med mig att göra, men man kan bara gråta när man hör vad som har hänt. Så hemskt, och man bara tänker på alla i dess närhet.

Jag vet inte vem jag är, och kommer bara vara mig ett tag, eller försöka. Jag ska inte göra något som nån annan gör för att det hon/han gör är coolt, nej jag ska göra saker som jag gör, för att det är jag.
Jag ska börja våga säga till, och då menar jag alla. Inte bara de jag inte älskar. Och nu ska jag gå upp och titta på ett natur program med pappa, hihi. Det gör jag inte för att jag är jag, utan för att göra något innan jag somnar, lär väll somna på soffan, för så trött är jag.

Hoppas ni vet vem ni är, och om ni inte gör det att det inte ställer till med problem som det gör för mig.
Puss och kram hjärtan!


"så får jag bara säga i garderoben!"

Heej!
Har precis sett på gg och när det var slut så skulle jag säga god natt till min söta lilla syster. Haha, vi började säga massa "elisabeth" ord, sånna som man bara får säga i garderoben, hihi.
Puss och kram<3


Hahaha, ganska äcklig. Hittade den på youtube när jag letade efter ett klipp om lisabet. Hahaha, kolla hela om ni nu ser den!:P

mjuk pepparkaka med morotskake glacyr!

Hej!
Haha, det här inlägget kommer handla om all mat jag har ätit idag, haha kanske inte riktigt:P
Men till lunch åt jag en av mina favvorätter! Ravioli med en super god sås, mmm!:D
Har precis bakat en mjuk pepparkaka (se rubrik:P), som också kómmer bli skitbra.
Hela den här helgen har förresten varit ganska sorglig, hihi. Inget att skratta åt men i fredags hände en hemsk sak, och idag blev jag inte direkt uppmuntrad, men nu ser jag ändå vissa saker..

Jaa vill shoppa!!

Hallå!
Har fortfarande inte orkat börja plugga. Pappa skulle till astra gymmet, med en kompis!! Då vågar ju inte jag följa med!
och jag vill shoppa! Jag är i stort behov av massor! Tyvärr har jag 40 spänn, så där dog den drömmen..
Aja, får väll trösta mig med att det är Gossip girl i kväll!!:D
Kerstin har slingat håret, så nu börjar det bli mer blont, ska bli jätte kul att se. Hon svara inte på sms:et jag skicka, hon har väll antagligen inte sätt det. Men om du läser det här så lägg in en bild på din blogg!!!:D

Får fixa pengar på nåt sätt, för jag vill verkligen shoppa. Jag är i stort behov (som jag skrev:P) och ni vet väll vad tröst shopping är?:P

Puss och kram<3

Publishme hänger sig hela tiden!!

Aloha!
Tänkte gå med i bloggklubben, den där alla klagar på publishme, nu är även jag med. Jätte jobbigt när man sitter och ska skriva ett inlägg och så står det force error eller något liknande. Aja, nu skriver jag iallafall.
Har massor att göra, men hittils har jag bara sätt på film. Känns som jag verkligen behöver plugga till det där matte provet, men jag orkar inte. Borde också gå ut och sälja julblommer, men josefin som jag skulle gå med kunde inte, så då har jag ännu mindre lust en vad jag hade innan. Borde träna, men jag orkar inte.
Hmm, kanske bara lägger mig på soffan och läser gg!
Nej, jag kan läsa men jag ska plugga till matte provet, OCH fråga pappa om vi kan åka till astra gymmet!
Kom igen nu Amanda, du kan inte ligga inne och se på film varenda helg.

På tal om film, jag såg en jätte bra film igår kväll. Over her dead body, verkligen att rekomendera. Haha typisk Amanda film, kanske Kerstin film också. Inte läskig utan bara rolig och mysig, hihi.
Nej nu jävlar ska det pluggas matte.
Ha bästa söndagen, och glöm inte gratulera era pappor/papper:P
Puss<3


Lördag

Hej!
Vaknade 10 i 9 idag, av att mamma frågade om jag ville följa med och heja på Tilde. Det var ju klart jag skulle göra det, jag håller ju vad jag lovar! Så då var det upp och klä på sig, äta några chips och sedan iväg. Haha, när jag kom fram kom jag på att jag inte hade ätit frukost, eller några chips, ,men det är ingenting. Så jag köpte en toast för er som ville veta det:P
Tilde var jätte duktig, och vi handlade godis och blablabla. Nu ska jag städa i ordning mitt rum, fixa i ordning i köket, och sedan ska jag plugga. Bajs.
Jaja, hoppas att Felicia har det bra i Thailand, och att det går bra på Johannas gympa tävling!;)
Puss och kram

I'm back!

Hej!
Tillbaka till datanördsvanorna, dvs 4 väldigt intressanta inlägg (not) om dagen. Och under tiden som meningen var att jag skulle plugga har ja ginte gjort ett skit så jag får sitta en hel del i helgen. och jag hade ju lite planer för helgen. Egentligen skulle jag som sagt kolla på film hos Malin och sen typ gå ut och ränna med dem:P. Skämta, nej men sen gå ut, dem är ute nu. Men planer ändras så jag följde inte med. I morgon har jag lovat Tilde att följa med henne och titta på när hon tävlar, och sen blir det kanske en sväng till stan. Skulle även sälja julblommor med Josse, och så måste jag ju plugga, hmm.
Sitter och sms:ar med Linnea, dem är ute just nu, så. Åhh, varför ska jag må dåligt idag för?
Nej, måste sova nu (OBS: klockan är 23.30 en FREDAG!!!), borde göra det eftersom jag håller på att bli sjuk, har fått ont i halsen IGEN!!!!!!!
Så ska göra mig klar nu, har inte gjort mina övningar idag, men det kanske är lika bra:P

Godnatt<3

All these things that i've done- the killers



Den här låten är skitbra!

varm choklad och eld väder!

Hej alla söta!

Jag har gått och frysit hela dagen, så nu passade jag på att göra en eld här hemma i öppna spisen. Så mysigt och värmen sprider sig så fort!
Gjorde även varm choklad, med grädde! så nu sitter jag här i en skön fotölj framför brasa tillsammans med min vara choklad och skriver lite. Det är så mysigt, hihi.
Lyssnar även på bra musik.

Vintern är faktiskt min favorit årstid! Jag tycler allt med vintern är så mysigt. Snö, att det är kallt ute, att få ta på sig mycket kläder för att vara varm, att gå på stan vid 3 fast det är mörkt, julen allting.
Jag tycker det är så mysigt! Jag och Kerstin har redan planerat att vi ska in till stan och julshoppa och så, haha. Allting är så noga bestämt, så det fattas bara ett datum, hih.
På vintern slipper man även tänka på hur kroppen ser ut, och man slipper allt som står i tidningarna om dieter och allting.

Jag tycker det är så hemskt att det på sommaren bara skrivs om att gå ner i vikt, tänk hur många tjejer som nuförtiden får anaruxia.
Och det är inte konstigt att de får det, tänk hur mycket dem läser i tidningarna och så, jag tror det är en stor del av det hela.

Nej, nu ska jag återgå till varm choklad framför elden och Amy macdonald.

Ha en bra fredagkväll!<3







Hatar den sista bilden! Jag förstår iof inte vad det såtr, men jag antar att det står något om dieter, och så är det en jätte smal tjej som håller såg för magen, som att hon vore fet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fyfan säger jag bara

Fredag

Hejhej!
Känner att min blogg är roligast i väärlden och kommer bli Sveriges största blogg (not), inte för att det är mitt mål, men skitsamma:P
Hände inget kul i skolan idag så jag tönkte inte berätta något om det, eller vi fick tillbaka tyskaprovet. Resultatet var väll helt ok för min del, men inte mer. Hade MYCKET  sämre resultat än sist, men man kan ju inte va på topp jämt xD. Haha. hade dessutom missförståt en uppgift, men whatever. Tycker ändå att det har gått helt okej det här året.

Skulle egentligen hem till Malin idag och se på film, men jag mina systrar och pappa är ensamma hemma, så vi skulle ut och äta, och det ganska sent, för pappa kommer hem sent. Och dessutom har jag haft så grymt ont i magen och ryggen dem senaste dagara så jag tror inte det blir något. Syndsynd, för det hade verkligen varit kul, speciellt att få träffa Hanna igen!!!
Men hallå, det kommer fler chanser:P

Nu ska jag typ göra mig lite i ordning kanske ringer Kerstin och pratar lite skit med henne också:P

Puss och kram<33

Natti natti!

Hej!
Ska gå och lägga mig tidigt idag! Har varit så trött hela veckan, så nu ska jag sova (om typ ½ timme) fast det lär väll bli "sent" ändå.. Håller på att hjälper fjortissyster med att lägga in låtar på hennes mobil, sen skaja glägga in några på min.
God natt om ½ timme:D

Hahaha!

Haahah, jag ligger och chattar med Felicia, och jag är ju på dåligt humör. Så gnäller jag lite om Cigdem och sägar massa dåligt om henne, och vet ni vad hon säger då?
Vaa!? Det är ju lägre en GLOCALNET, hahahaah. Hon är bäst på att muntra upp mig!!<333


Trodde det var publicerat men jag skrev detta för 3 timmar sen!

Har fortfarande inte börjat med läxorna...

Halloj!

Har fortfarande inte orkat börjat med läxorna, fastnade här framför da computer!
Pratar med Felicia nu på MSN; kuul vaa!
Förresten, så ni inte misstolkade förra inlägget. Jag är inte big fan av Tokio hotel, men jag hatar dem inte lixom. Men iaf, alla som tycker dem är som gudar, dem är bara människor och klantar sig ibland dem med, haha!:P


Tokio Hotel!

Tokio Hotels 20-årige trummis Gustav Schafer (andra från vänster) krockade nyligen med en spårvagn. 
Tokio Hotels 20-årige trummis Gustav Schafer (andra från vänster) krockade nyligen med en spårvagn. Foto: AP

Tokio Hotel-
stjärna krockade
- med spårvagn


Det ungdomliga popbandet Tokio Hotel må ha vunnit miljontals fans världen över, men det betyder inte att de är goda föredömen för unga.

Särskilt inte trummisen Gustav Schafer - som nyligen krockade med en spårvagn.

Gustav Schafer, 20, körde runt i sin BMW i tyska staden Magdeburg under tisdagen när han gjorde en omkörning - och hamnade på spårvagnsspåret.

Krockade med spårvagn - och två bilar

Bilen krockade kort därefter med en mötande spårvagn, som slungade iväg bilen i fel körfält och krockade med ytterligare två bilar.

Det skriver tyska Bild.com.

Schafer och hans två passagerare fördes till sjukhus och behandlades för lindriga skador.

Åtalas

Tokio Hotel-trummisen kommer nu att åtalas för vårdslöshet i trafiken - men varken olycka eller åtal hindrar honom från att dyka upp på European music awards i Liverpool tillsammans med sina bandkolleger, skriver Bild.com.


Hahahaha


Räcker inte till...

HEjhej, skolan idag var skittråkig så det behöver jag inte berätta om. Äsch det kommer inte bli något roligt inlägg så jag kan bara säga att jag saknar och är jätte avundsjuk på Felicia som är i THAILAND!
hej då:P

Förresten, känner ni någon gång att ni inte räcker till?

onsdag

Hejhej
Har massor i skolan ust nu, så det lär inte bli s många inlägg, försöker få in ett om dagen åtminstone.
Ha det bra, puss

-

Hejhej.
Ska sova nu, vara bara tvungen att slänga iväg ett mail. Såg också då att jag hade fått ett mail,(varning för att det kommer låta nördigt) och det som stod i mailet var det finaste någon någongång har skrivt till dig, det var inget "jag älskar dig" från nån kompis, det är klart det värmer, men det här var såm jag  vet inte vad jag ska säga. Är på så konstigt humör nu, så jag bara ligger och gråter, kanske dags att sluta skriva.
God natt

Aloha babies!

Hur är det med er?

Jag är på jätte bra humör, för att jag "kan" inte plugga! Haha, so:n har vi ingen bra kartbok till och hemkunskapen är till måndag v. 47 så den är onödig att göra nu(!), matten har jag inget behov av att göra nu, försöker hinna klart på lektionerna, och annars sitter jag i helgen. Då var det bara Kemin kvar, och den gör jag senare, juste tyskan också, men det är nog lätt så jag tar det senare också, har dessutom tränat en gång på det, vi har typ 5 glosor, så det blir enkelt:P.
Jag tänkte bjuda på lite trevliga bilder från Skolan idag, haha kul va?

Förlåt, men jag kan inte lägga upp bilder, felaktikt format står det!! Aja, detta blir en rolig blogg, utan bilder....

Hemma

Hejhej
GIck ner till konsum efter skolan, skulle ta bussen därifrån. Passade på att tanka på mitt kontantkort och köpa godis, helt okej efter att man har tränat 3 gånger på 2 dagar, vi hade nämligen gympa idag:D
Resten av lektionerna flamsade jag, haha fick nåra tillsägelser några gånger:P. Fast på elevensval satt vi och pratade om att röka och snusa (xD) och då kom läraren precis när jag sa nåt, och då började han hålla med mig!
Måste plugga nu, ciao<3

Dienstag, morgen

Godmorgon!:D

Nu är jag vaken, sitter här med träningskläder på och en inbakad fläta i håret. Vi har ju nämligen gympa nu på morgonen, och vad passar inte bätre för mig att göra då, en att göra några av övningarna jag gör hemma, redan nu på morgonen? Om jag orkar förståss, jag kan säga att benen verker, men det är skönt för en gångs skull. Igår när jag skulee duscha så skakade hela jag, haha så ansträngd var jag efter situps armhävningar och plankan.

Matten blev som tur var klar igår, och diagnosen kändes ganska lätt, hoopas bara jag har räknat rätt! (det rimmade, kanske ska börja diktia här istället:P).
Jag skriver väll någonting när jag kommer hem, men nu måste jag ta på mig en tröja, håller på att frysa ihjäl!
Ha en finfin dag!<3


Såhär snygg är Tilde som model!


Och såhär snygg är jag som model! (NOT)

Haha, nu ser ni hur det går när man är ensam hemma med sin 6åriga lilla syster, man förvandlar henne till model:P

Matten är klar!

Hejhej!
Glömde berätta förut att vi fick skolfotona idag, och vem tror ni glänste mest av alla? Jag såklart! (INTEEEE!!) jag förstörde hela katalogen, förlåt!

Nu till något annat, matten är klar och jag har tränat 2 gånger!!
Först förljde jag med mamma på hennes gymmix. Hängde inte med så mycket, men va fan, man lär sig:P. Och på styrketräningen märkte jag hur länge sedan det var jag tränade, så nu fick jag värsta kicken!
När jag kom hem gjorde jag några övningar jag satt och pillrade med igår (snodde kerstins idé). Nu är jag ny duschad och ska sova. Imorgon ska jag ut och springa, lär väll bli jackan på men skitsamma:P.
Nej men nu efter att jag har tränat känner jag mig så fräsch och jag fick verkligen en kick, nu jävlar ska det tränas järnet.

Nu ska jag sova. puss

Felicia kom fram till Thailand, och nu får man väll erkänna hur avundsjuk man är, fast vi ska njuta av svensk vinter!:P





Är på skithumör. Har ont i huvet och magen. Är sur arg ledsen trött allt dåligt man kan vara. Blir även ännu surare när jag hör hur Felicia landade i Thailand och hur varmt det är!
Skitunge!
Men vi som är kvar här i Sverige ska passa på att njuta av svensk vinter och höst, är faktiskt mysigt det med!
Och dessutom lever vi ju bara med vinter halva vårt liv, kanske mindre om du nu är sådär som alla pratar om, "VÄXTHUSEFEKTEN". Så NJUT people!

Projekt matte har inte satt igång en, vet inte om jag vill att det ska sätta igång heller. Mår så sjukt dåligt och är på så sjukt dåligt humör nu!
någon som vill muntra upp mig?


Måndag

Hejhej
Måndag igen, dvs ny vecka, oj förlåt SKOLVECKA. Lovet är över och det märktes redan idag.
Första lektionen var hemkunskap, mitt favorit ämne eftersom att jag älskar att laga mat, men inte idag. Jobbade tillsammans med Henrik och vi kanske inte jobbade jätte bra ihop. Jag gjorde marinaden, och hackade grönsaker (vi gjorde kycklingwok) sen diskade jag bara, och han gjorde allt annat, dvs krydda massor när jag inte såg på. Det var alltså ombytta roller idag, det var inte jag som kryddade i smyg, utan han! Han kokade nudlar och sa att dem var klara, jag sa att dem inte var det för dem hade varit på jätte lite. Han häller av endå, och nudlarna är inte klara. Våran lärare kommer och ska smaka av oss, till alla innan säger hon mm och till oss säger hon inget, faan vad pinsamt!
Hon säger dessutom att det var för starkt och jag ville inte skylla ifrån mig (fast det gör jag nu:P) på Henrik så jag höll tyst, fast inte om nudlarna där berättade jag allt. Så kort sammanfattat blev Hemkunskapen misslyckad så efter det vart jag sur. Fast jag skyller på Henrik för han gjorde iprincip maten och jag diskade, haha.
Sen hade vi svenska med en kille med string.
Lunch och sen tyska, pratade lite med Therese efter om en sak. Efter det svenska igen, och sen fick vi gå hem.

Nu måste jag göra 2 uppslag matte, wish me luck!

Kul inlägg, ni fick höra mig gnälla på Henrik, nej men jag får väll prata med Cigdem eller nåt, fast då kommer hon skriva upp att jag inte kan sammarbeta med vem som helst, hmm hur gör jag då?


Godnatt

Hej
Blir ännu ett godnatt inlägg. Ska snart sova, måste bara vänta på att nagellacket ska torka, har äntligen hunnit/orkat måla naglarna, haha sånt är viktigt:P.
Satt precis och gjorde en "att köpa" lista, alltid kul med såna! Tänkte visa er.
Jag har suttit i typ 20 minuter och väntat på att nagellacket skulle torka men det gör aldrig det, lite rörigt inlägg men..

Sov gott, puss

Tyvärr går det inte att ladda upp, får se om jag kommer på hur man gör för det är fint!:D


A=r2x3,14

Hejhej
Sitter här och kämpar vidare med matten, hittils har jag hunnit göra en fråga (=A,B,C fråga) haha, så bra går det för mig. Jag lyckades precis lista ut hur man gjorde för att räkna ut arean av en cirkel när man bara har radien, och självklart är då nästa fråga något nytt, nu ska jag räkna ut arean av cirkeln, och jag vet diametern, pappa förklarade en sak, men det är inget ni är intresserade av att veta, har redan berättat för mycket:P.

Den här veckan börjar mitt "bara äta godis en gång i veckan och sluta småäta" projekt, jag måste verkligen fixa det här nu, annars är jag snart uppe i 100kg, och nu slutar jag ju träna också. Eller jag slutar inte träna, för jag ska börja med nåt annat, men jag slutar med friidrotten och det = inga regelbunda träningar änsålänge. Men jag ska inte bli någon soffpotatis för det, jag ska tamigfasiken ut och börja springa, sen kanske jag går med på mammas gymix träningar, och sedan efter nyår ska jag ju börja gymma, måste bara vänta in år 2009 först, året jag fyller 15:p. Så jag har planer ser ni, bara inte inom friidrotten, så önska mig lycka till det kommer behövas, om jag känner mig själv.

Nej hurrni, dax för mig att gå tillbaka in i de klokas värld, matten alltså.
Ni får gärna även där önska mig lycka till, om ni inte har något annat för er, hihi.
Puss och kram<3

HK klar, Matte kvar

Hej!
Nu är jag klar med hemkunskapläxan till imorgon, har "bara" matten kvar till tisdag nu, fast matten är inte så bara faktiskt måste göra 3 uppslag (inkl. diagnos) om cirkelns area, och det är ganska svårt tycker jag . Aja har ju ingen träning i morgon, så jag tar lite då och lite idag. Vi har film kanler den här helgen, så nu ska jag snart se på "My name is Bond, JAMES BOND" Casino royale (eller hur det nu stavas:P).

Lite om min "händelsrika dag"haha:p
Mamma väcker mig 9.30! Jag blir sur för jag drömde något super mysigt, inga detaljer:P.
Vi åker till Skärhomen (SKTH?) och jag köper pussmuntelefonen. Kommer hem, äter korvstroganof och ris, åker med pappa på fotboll. Det var min dag det:P.

Nu blir det väll lite matte, puss

Förresten, hoppas att Felicia kommer fram till Thailand och att hon får det bra där, vi kommer inte alls vara avundsjuka!


Den här är nu min! (fast med röd sladd:P)

Gossip Girl

Hejhej!
Sitter och tittar på gossip girl, det är paus så det blir en liiten uppdatering. Jag har köpt pussmun telefonen idag! Tjohoo!
Hah, kort inlägg, kommer med ett längre senare, har massa läxor att göra, ska dessutom meddela mina tränare att jag inte tränar friidrott något mer, haha, jag gjorde det:P:D
Ha det bra, puss

Tråkigt!

Hejhej!
Förlåt för såna tråkiga inlägg! Eller de kanske alltid är tråkiga, men jag tycler iaf att dem var jätte tråkiga idag, haha. Jag har typ berättat att jag lever och berättat om en jätte hemsk sak, fast sen sa jag inget mer lixom, haha:P
Var ute och gick typ 1 mil med mamma och pappa, eller kanske inte en mil.. Men 6km:P.
Sedan åkte jag och mamma till WILLYS och LIDL haha. Vi köpte godis och lite mat, om ni ville veta;).
Snart börjar tjejornas favvo skräckis hörrni, WHEN A STRANGER CALLS! Haha, vi vart livrädda efter det, och som om jag vågar svara i telefon när jag är ensam hemma, nej så kinkig är jag inte;).
Nu ska jag fixa naglarna (har fortfarande inte gjort det:P) och sedan ska jag sova, haha ska vara utvilad till plugget på måndag:P.
Sov gott till mig själv och till er:D



Förrästen, mamma behövde åka in till skärholmen i morgon (hon ska på 60 tals disco med jobbet, piinsamt!) och där finns lagerhaus så då kan jag kanske köpa den där telefonen, hah:D

Hemskt!!

Hej!
Fick just veta en hemsk sak, och det är inte det vanliga typ att, ja jag vet inte. Men jag lovar det här är det hemskaste som finns, ioförsig rör det inte mig så mycket men de som drabbas, usch.
Ibland vill bara blunda för omvärlden och bara, jaaa. Guud, det går bara att gråta med för det finns ingenting som slår det som de här går igenom, hoppas bara att det fixar att gå vidare för jaa det här slår allt!!

Lördag

Hejhej!

SItter och pluggar, haha! Var precis och pratade med Tova och då fick hon jävla dampbrott. Hon sparkar mig på knät som jag har ont i så nu är mitt knä paj..
Önskar att jag kunde säga som alla andra att jag älskar min familj och att jag och min syster var "bästisar" men det kommer aldrig hända, så jag kan inte sitta här och ljuga, så tyvärr får ni istället höra massa skit, jag önskar allvarligt talat att min syrra tog in på psyk och kom ut jätte snäll och så, fast det lär väll aldrig hända, tyvärr. 
 
Nej tillbaka till lökväxter, hah HK You know!:P
Ha en bra dag<3

RSS 2.0