Antagligen inget stan imorgon:(

Hejhej!
Kom på en sak just nu precis, jag köpte ju en jacka idag, och då kommer inte jag och mamma åka till stan imorgon, och då kommer jag inte kunna köpa den där coola telefonen.
Aja, ngon gång kommer den bli min!:D
Nu ska jag borsta tänderna, och sedan ska jag läsa gg på engelska (!) och sen ska jag sova, har förrästen inte fixat mina naglar en:P.
AJa, imorgon måste jag plugga, har haft hela lovet på mig, men det har inte blivit av, men imorgon får jag inte görar något annat förens jag har gjort det, har jag bestämt.

Var det någon som märkte att det snöade förut? Jag gjorde, jag och TIlde blev överlyckliga så vi skrek i bilen "JAG SER DET SNÖAR JAG SER DET SNÖAR DET VAR VÄLL ROLIGT HURRA!" haha.
Och gissa vad jag drack för nåt på bion? JULMUST! Julstämningen kommer sakta men säkert, nu får man bara längta och vänta!:D

God natt<3

Nu är jag redo för vintern!!

Hej!
Idag har jag mamma, pappa och Tilde varit på fliesbergs utförsäljning, där jag köpte skiidor!!
Och sen efter det åkte vi till barkaby och där hittade jag en jacka!! En röd dunjacka blev det tillslut, så nu är jag redo för vinter! Jag tror tyvärr att det är en sån jacka som Felicia har, förlåt isf:(. Jag tänkte inte på det men men.. Det var lite roligt, för jackan kostade 999:-, så ställde mamma sig i kassan för att betala, hon i kassan bah: jaa, då blir det 799:- då. Mamma kollade och bah jaha. Då sa hon ikassan att fram till söndag är det 20% på alla´jackor, och mamma blev typ överlycklig, för hon tyckte egentligen att det kanske var lite dyrt för en jacka som jag kanske tröttnar på, men sen var hon typ glad och bah nu åker vi och köper pizza och, ja det var jätte kul!:D
Snart ska vi på bio, mamma och pappa ska på premiären (!) av bond, och jag, Tova och Tilde går på high school musical, vet inte riktigt om jag vill se den, men det är bättre att 4 får det bra och en offrar sig en att typ ingen får det bra!:D Och dessutom så har jag ju fått massa idag och sen vill jag typ se bond lika mycket som high school musical och då kan ju mamma och pappa få se på den filmen som dem vill se!
Ellerhur!!

Nu ska jag dra, puss<3

VIP SHOPPING FÖR MIN DEL!

Hejhej!
Har inte gjort särskillt mycket idag, egentligen ingenting. Kom precis hem, jag och mamma var på VIP shopping på esprit, coolt va? Haha, jag tycker själv att det låter coolt (:P) men detör inte det:P. Det är bara att affären har öppet lite senare för deras medlemmar. Vi var där för att leta efter en jacka till mig, men jag hittade ingen. personalen var jätte snäll och hjälpsam, men tyvärr hjälpte inte det mig idag.
Nu ska jag fixa naglarna och sen ska jag kanske sätta på en film (chockande vaa!?). Men det ska inte bli sent idag, för jag har påsar ända ner på kinderna för att jag har sovit så lite, jag har typ varit uppe till 3 varje natt och vaknat  vid 10, så idag blir det tidig kväll.

Hoppas ni har haft en bra dag!:D
Puss och kram

Nu är jag vaken!

Hejhej!
Idag ska jag vara hemma med Tilde, lovade det för jätte länge sen, så det får bli så.
Blir väll en mysmys dag, hon kanske går till någon kompis och jag stannar hemma och tittar på film, mysigt!
I kväll ska jag och mamma kanske på någon typ "VIP" handling, asså det är för alla som är medlem i ESPRIT klubben, som får handla lite saker typ först, och se får man 20% rabatt allt. Det ska bli kul om det nu blir så.

Har precis ätit frukost och snart är nog Tildes film klar och då SKA jag se på Notting hill, haha. Men nu ska jag först göra lite saker, jag kan skriva upp min "att göra" lista här och nu!:P

1. Städa rummet!!
2. Fixa naglarna
3. Tvätta håret
4. Kanske möblera om rummet.

Jag lär väll lägga till lite under dagen, för jag hade världens planer igår:P

Ha en bra dag!
Puss

Lyssnar på låten om och om igen, den är så fin!

BABY CAN I HOLD YOU TONIGHT


Sorry
Is all that you cant say
Years gone by and still
Words dont come easily
Like sorry like sorry

Forgive me
Is all that you cant say
Years gone by and still
Words dont come easily
Like forgive me forgive me

But you can say baby
Baby can I hold you tonight
Maybe if I told you the right words
At the right time youd be mine

I love you
Is all that you cant say
Years gone by and still
Words dont come easily
Like I love you I love you

Kom inte och säg emot mig nu!

Hej!

För ca 1 år sen, stod jag i spegeln och tyckte jag var skitfet, jag ville bli jätte smal, jag höll in magen och tänkte att så här smal ska jag bli. Det var när allt gick bra, jag var påväg in i jätte bra form  (för att vara mig) och jag hade precis sprungit lilla lidingöloppet på en tid jag var supernöjd med, endå direkt efter loppet var jag lite missnöjd för att blablabla, efter insåg jag att jag skulle vara så nöjd, jag hade aldrig sprungit banan förut, jag visste inte vad som väntade mig och endå spraang jag på en bra tid! Jag lovade mig själv att jag skulle springa nästa år igen, och att jag då skulle slå den tiden, men det var då. Allt är annorlunda nu. Det var precis innan(inte ens en vecka efter skulle jag tro) jag blev skadad. Jag varnar för att det här kommer låta helt sjukt och att jag tror jag är värsta eliten, men det är jag inte, och det tror jag inte!
Skadan blev aldrig bra, och mitt oturs år hade börjat. Skadan blev aldrig bra, och när den blev hyffsat bra, så att jag kunde börja träna vanlig träning försiktigt, jaa vad tror ni händer då? Kan det vara så att jag kanske drar ut skadan, så att jag är tillbaka på ruta ett? Det hände. Sådär höll det på och medan det höll på var jag sjuk heela tiden, då menar jag verkligenn hela tiden, och jag är nästan aldrig sjuk.
Jag börjar tappa motivationen för friidrotten, och jag tycker inte alls det är kul längre. Jag börjar också känna att mina tränare inte orkar med mig längre, som att de tror att jag har hittat på allt för att.. Jag har ingen aning.
Men jag fortsätter gå på träningarna och jag fortsätter köra mina rehabövningar för baksidan.

Sedan en dag på träningen så stor jag och försöker säga något till min ena tränare, hon hör mig inte och jag upprepar hennes namn, en kompis på friidrotten märker att hon inte hör och klappar tränaren på axeln, säger tränarens namn och pekar på mig. Jag säger tränarens namn och ska precis påbörja det jag har att säga, då tittar hon konstigt på mig och sedan bort. Hon vill inte höra vad jag har att säga, hon ignorerar mig totalt.
Det är väll antagligen då det brister, jag känner att jag inte fixar det längre och åker hem och gråter. Jag pratar med mamma, jag pratar med Kerstin, och jag kommer inte riktigt ihåg vad dem sa, men dem var jätte snälla. Jag gråter mig till sömns den kvällen.
Det låter jätte töntigt jag vet, men jag har alltid haft problem med självförtroendet, men efter att en vuxen människa inte fixar att visa mig respekt så når det botten.
Tillslut blir det bättre men jag vågar inte längre prata med henne (tränaren). Jag åker till Gotland på läger, och vad tror ni händer där första dagen? Jag säger bara otur.
Jag lyckades få ett boul klot i pannan, så resten av veckan gick jag runt och hade skitont i huvet (jag llyckades alltså få hjärnskakning), jag fick inte träna och jag tyckte det var ANSTRÄNGANDE att shoppa, jag orkade inte gå i visby på världens mysigaste gata med världens mysigaste tjejer, nej jag gick runt där och "tjurade" och försökte vara glad.

Som jag sa, jag har alltid haft dåligt självförtroende, men den dagen efter lidingöloppet så tror ajg det var påväg upp, jag var smal!
Jag stog nyss och tittade mig i spegeln, och vet ni vad jag såg? När jag först höll in magen ganska mycket men inte helt, såg jag hur jag vill vara nu, jag såg hur jag var för 1 år sedan och hur fet jag tyckte jag var då. Sedan när jag höll in magen ännu mer, och då menar jag skit mycket så såg jag hur jag då ville vara. Jag ville vara en pinne som gick runt och visade revbenen.
Nu ska jag verkligen dra igång med träning (så fort jag blir frisk) och inte bara för att bli smal, nej utan för att jag tycker det är kul och för att jag vill. Men jag ska inte fortsätta med friidrotten tror jag: Tycker inte det är kull längre, nej jag ska prova något nytt, något som jag tycker är kul som jag ska känna yes tisdag träning idag, och inte nej tisdag imorgon är det träning, så är hela veckan förstörd.

Så nu ska jag dra igång med träning, både fysiskt och mentalt, jag ska jobba gärnet för att få hyffsat självförtoenede och faktiskt vara nöjd med mig själv, för det känns som jag kommer att bli en mycket gladare person då, nu känns allt så falskt. Och jag tror att jag kommer inte bli nöjd hur smal jag än blir, men det har jag insett nu.
Så önska mig bara lycka till och förlåt för ett lite konstigt inlägg, men jag skriver faktiskt för mig, det är ni som läser frivilligt!:P

God natt<3


Så hårt kommer jag köra, för jag ska sopa banan:P

Köpa på lördag!


En sån här cool telefon blir min på lördag!:)


I kväll ska jag se på bonde söker fru, haah. Har följt det varje år, och i år har ja ginte sett ett ända avsnitt, haha. Passar på när jag är hemma:D

Imorgon ska jag passa Tilde och försöka plugga.

På fredag ska jag på bio, antingen med resten av familjen och se High school musical 3 (fast jag vill helst inte se den) eller så går jag och mamma på någon, eller så får gärna någon gå med mig på bio, säg bara till en film vi ska se så:D

På lördag ska jag och mamma kanske in till stan och köpa en vinterjacka till mig, och då ska jag köpa den där coola telefonen, kanske hårfärg och kanske ögonbrynsfärg, det beror på hur mycket pengar jag har.

På söndag har jag inga planer, antagligen plugga om jag inte gör det på Torsdag.

På måndag börjar skolan igen, faan!

Ska också få igång träningen igen, jag längtar, men jag måste bli frisk, så håll tummarna för mig, ska kanske med mamma på någonting på lördag, så håll er tummar, snälla!:)

Ha en bra kväll, om 1,5 timme börjar Grey's MISSA INTE!!!
Puss från mig till er!<3

Ingen film

Hejhej!
Är liite efter som vanligt, men det kännetäcknar bara mig, så jag är stolt!:)
Iaf, till saken, lyssna på WOMANIZER på youtube, den är bara bäst! Åhh, jag älskar den åten just nu!

Har inte blivit någon film för min del en, lägger in lite bilder från igår och idag sen.
Puss

Hemma!

Hej!
Bloggade från mobilen förut, därför blev det så kort inlägg. Köpte inget i stan, eller jo, en ansiktsmask för 20 spänn på h&m. Haha, vi hade det jätte mysigt och igår kväll låg vi och tittade på film. När Kerstin höll på att sminka sig för gucci(:P) så ringde Agnes (tror jag det va) så då skulle dem göra nåt. Det var sedan tidigare bestämt att jag skulle hem vid 3 så jag gick lite tidigare, så kunde ju dem fått ha lite kul lite längre istället, jag ville ju inte vara ivägen. Sen så satt jag ändå bara och tittade på när Kerstin fönade håret:P.
Men annars har det varit jätte mysigt, verkligen!
Nu ska jag hjälpa Tova med en sak, sen tror ajg vi sätter på en film, är lite sugen på Notting hill!:)

Hos kerstin

Hej hej! Sitter hos kerstin och tittar på när hon fixar sig. Ska gå snart för hon har bestämt med nåra andra och tova ville inte vara ensam hemma så då är jag sån snäll syster som är hemma med henne. Ha det bra hurrni så hörs vi när jag är hemma. Puss

Nu bär det av!

Godmorgon!:)
Jag sitter och äter frukost och har precis pratat med min käre i telefon, hihi. Kerstin alltså:P
VI hade ingen god ost hemma, och jag klarar mig ju som ni vet inte utan ost, så det blev färdigriven pizzaost med 31% fett, och 20% mättat fett, känner mig så nyttig och smal när jag sitter och äter det! Dricker även annanas/apelsin jucie ur ett sktitsnyggt coca cola glas, haha. Nu vet ni allt om mig. Jag bor i, nej skoja:P.
Snart bär det av in till Stockholm, där jag och Kerstin ska mysa järnet. Hon är klar så jag har lite brådis.
Ha en bra dag babies!:)

Vackra stockholm:P


Godnatt!<3

Hej!
Nu säger jag godnatt, för andra gången, tänkte skriva ett meningslöst inlägg, fråga mig inte varför. I morgon bär det in till die Haupstadt mit Kerstin. Får se hur det bli, våra planer vi har smidit (medans järnet är varmt^^) pekar i alla fall på det, men som sagt vi får se. Jag trór det kommer bli super mysigt.

Måste se till att jag får gjort massa matte också, har någon inlämning på måndag eller tisdag, så det måste bli klart under veckan.
Kan även passa på att berätta att jag har fåt lite ont i halsen igen, så det lär väll inte bli någon träning denna vecka heller, min förkylning blir inte bättre den heller. Jag förstår inte vad det är jag åker på, och varför just jag..
Tänkte även passa på att berätta en sak för er, som jag inte har vågat berätta för någon tror jag. Men det får vänta, jag samlar mod, haha. Det kommer nog snart för du ger mig mod!
Nej, detta blev lite väl töntigt.
Nu ska jag sova.
Guten nacht!<3

Hur spenderas kvällen?

Hej!
Inget bra på tv, gissa hur min kväll slutar!....................... Ni gissade rätt, jag sätter på en film! Haha, borde snart köpa någon ny, har kanske tröttnat liite på mina filmer jag ser om och om igen. är det någon som vet när mamma mia kommer ut? Den kommer jag iaf se varje kväll hela mitt liv, eller kanske inte. Men tills jag tröttnar på den iaf. Vill köpa Sex and the city filmen, den kostar ju bara 99:- på typ elgiganten, mne jag är ju pank. Så så blev det med den saken, jag har ju dessutom inte sett filmen än..  Imorgon bär det av till Sveriges huvudstad som har ca 1miljon invånare, ni fick lite fakta om stockholm på köpet, hihi. Aja, nu ska jag snart sätta på en film, sov gott:)

Duschen väntar!

Hej!
Mår inte alls bra nu, så du lär få höra mycket skit i morgon Kerstin, tyvärr. Nu ska jag duscha och tvätta håret, tänker inte avslöja hur länge sen det var... Känner mig hur äcklig som helst. I kväll är det tv:n som gäller, haha, mat akuten you know!
Känner att jag börjar likna Kirsti, fattas bara hallelujah moment. Haha.
Men nu ska jag duscha och det är inte hallelujah moment (där kom den!, mitt andra namn är kirsti hurrni!) enligt mig, snarare ansträngande, haha.
Duschen väntar, ha det bra:)

Make some good planes

Hej!
Håller på att grundar skitbra planer till i morgon. Hah, det låter som vi ska på värsta äventyret, fast vi ska bara till stan (där vi aldriiig har varit förut, haha).
Såg klart filmen och nu har jag inget att göra, systrarna är ute och leker, så det är skönt och va ensam hemma, men jag kan ju inte gå nånstans...
 Jag och Kerstin har precis kommit på att "we love Willys" och gissa vad jag svarar såklart? "yes babe"; hahaha.
Längtar som fan till imorron!
Känner att det var ett väldigt meningslöst inlägg, men vi hörs<3

Någon som kommer ihåg?

Sitter och tittar lite på youtube, någon som kommer ihåg det här?Titta på hela, och då menar jag verkligen HELA!!!
Jag älskar fortfarande det här klippet även om det är 1 år gammalt.

Psyk?

Hejhej!
Har precis bråkat med Tova, haha. Fast det är inte särskillt kul, hon har börjat bete sig som en jälvla skit! Jag menar allvar, hon borde typ prata med nån jävla psykolog, eller åka in på psyk ett tag så hon fattar att det inte går att bete sig hursomhelst! Hon tror typ att bara hon "har känslor". Haha, låter as nördigt, men hon säger nåt as taskigt, så blir jag ledsen och hämnas då säger hon "du fattar inte att jag har känslor" asså störd i huvet? är det inte hon som är värsta egot pch tror att bara hon har känslor? Ahhh, skitskitskit! längtar till imorgon då jag och Kerstin ska till stan, då kommer hon typ somna över allt ajg har att berätta. Hah, borde kasnke inte tråka ut henne när vi inte har träffats på så länge:p
Såg aldrig filmen så jag kanske sätter på den nu, som tröst:P.
Ha det bra!:)


Måndag

Hej!
Idag ska jag vara hemma med Tilde nu på eftermiddagen, så inga planer för mig:(:(. Men i morgon då smäller det, för då drar Jag och Kerstin in till stan, får se vad som händer efter vi har varit där. Ni kommer få veta!:)
Får se vad jag och mina systrar hittar på, Tova får typ inte se på tv för hon kollar för mycket, haha. Men våra föräldrar kommer ju inte va hemma så:P Nej, skämta, vi får väll se vad som händer.
Tror att jag kommer titta klart på filmen jag började se igår kväll, haha jag tror ajg såg en kvart eller nåt, sen var jag för trött, men jag var skit duktig. Jo, för jag såg nämligen på filmen utan svensk text, haha, vill man bli bra på engelska så..
Nu måste jag följa med Tilde till en kompis, i'll keep you update!
Ha det bra!
Puss puss

Finaste texten som finns?

har inte satt på någon film en, men ajg ska göra det nu.. Tänkte bara lägga in den finaste texten på en låt som finns! Jag är inget big fan av kent, men denna låt är, gud jag hittar inte enså orden. Ska nog inte säga ngt mer för jag lär väll låta rätt nördig, men här har ni den: Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


Movie?

Hej!
Spelade ett spel med Tove, men sen blev hon övertrött, och då vet man inte hur det går. Så här gick det idag: Hon satt och var perecis exakt som jag är när jag är övertrött, alltså säger huur tråkiga skämt som helst och sedan as garvar åt dem. Som vanligt när vi är övertrötta, eller iaf hon så säger jag nåt och hon blir sur, även denna gång, så så tog spelet slut. 
Funderar på vad jag ska göra nu, jag kanske ska bli en filosof eftersom jag funderar så mkt, haha. Nej men jag tror jag lägger mig och sätter på en film att somna till:P
I morgon måste jag passa Tilde på eftermiddan,   hmm. Tror inte det kmr bli så kul, mne jag har ju endå inga andra planer för i morgon, så det kasnke bli ok endå.. 

Vet inte riktigt vilken film jag sätter på. Men självklart vet ni ju vilken jag önskar att jag kunde sätta på.. 
Men då säger jag godnatt då. Sov gott, även om ni inte lär lägga er en vi har ju lov för fan!

Filmen jag så gärna vill sätta på!:D 

Haha, jag såg gg!

Hej!
Jag kollade faktiskt på gossip girl, och efter man har sett ett avsnitt så kan man inte säga annat en att det är så bra!
Tänker inte sitta och diskutera tv-serier nu, útan nu tänkte jag desperat be om tips för kvällen, har verkligen inget att göra.. Orkar heller inte gå ut och göra nåt.. Linnea frågade förut om jag ville se på film emd henne, mne jag orkade inte det heller, haha. Nej, men eftersom att jag är förkyld så känner jag att jag nog borde ta det lite lugnt, kasnke fortsätta "planera" mitt och Kerstins GG marathon, haha.
 Slänger upp lite mysiga bilder:P (tänk bara på att alla bilderna är tagna med mbilkamera, och dvs inte bästa bilderna, men survive babies<3
Ha det bra:) Puss

Ps. Texten blev lite konstig, vet inte riktigt vad som hände, men återigen survive!;)

Haha, på syslöjden häromdan så låste vi ute malin på den "stora" balkongen, tror att det var precis så att hon kunde stå där.

När vi gick hem från den där showen i fredags så fick jag lust att fota "stoora" rönninge centrum! So here you go!

Här har ni söta Josefin som för en gångs skull klarar av att vara med på bild!

Blev inte så många bilder, men det kommer fler, men nu ska jag och min lilla syster spela Settlers!:)


Helgen

Hallå!
Har inte suttit vid datan på hela helgen (framsteg!) så då har det inte heller blivit nån uppdatering. Men jag har inte gjort så mkt. I fredags hade jag och nåra skräckfilmskväll. Först tittade vi på idol, och sen satte vi på en film. Såg en bit av den och sedan fick vi besök av nåra pöjkar. Vi stod ute och snackade lite, och dem tände typ eld på allt dem såg, haha-. sen gick vi in och såg slutet på filmen. Sen satte vi på nästa film och det gick 5 min sen sov jag... eller jag halvsov, till och från sådär. Sen när den var slut så skulle vi se några roliga klipp från scary movie, som jag inte tyckte var så rolig då, för jag somnade efter 1 min igen! Och då SOMNADE jag verkligen, vaknade senare av att josse satt och kittlade mig under fötterna! Vi borstade tänderna, och så var klockan typ  halv 4. 4 st av oss ksulle sova skavfötters, jag var en av dem. Och jag var ju skittrött (kanske berodde på hur dåligt jag har sovit hela veckan och att jag faktistk är ruskigt förkyld, och att klockan var halv 4 på morgonen.) och alla låg och pratade, haha. Måste erkänna att jag blev smått irreterad, men jag orkade inte ligga där och va sur så jag började tillslut prata jag med. Och vad händer då, jo inget annat en att alla somnar och jag är skitpigg! haha, blev ännu lite surare, men det skulle jag sova bort, vakande halv tolv nästa morgon av att nåra ville äta frukost, sen tittade vi på en till film och sen gick jag hem och tog det lugnt. Idag har min farmor och farfar varit här och jag fick paket. pengar och ett halsband, av äkte sten (vet inte riktigt vad det innebär, mne om någon vet får det gärna förklara det, hah).
Idag ska jag se till att inte missa gossip girl iaf, har inte sett så mycket eftersom att det går under sämsta tiden!
Ha det bra:D


Så här snygg är min mamma i facewarp:P

Höstlooov!

Hej hej!
Har äntligen höstlov nu! Har inga planer en, men det kommer nog.. Jag och Kerstin ska höras av. Längtar till i kväll jätte mycket, mer säger jag inte:P.
Det gick föresten bra med Johanna, hon hade ett jätte starkt migrän anfall, så det var inget värre, och förhoppningsvis så kommer även hon i kväll!:)
FN-dagen idag, dvs inga vanliga lektioner för min del. Först såg vi på en as tråkig film, "det nya landet" men jag såg inte så mkt, jag och Linnea satt och smsade. haha. Sen var vi på någon typ show i säby där mötte jag Johanna och Kerstin som det känns som jag inte har träffat på år och dar, men det var skitkul. Hann typ bara krama dem, men nu vet jag iaf hur dem ser ut, haha.
Nu ska jag find something out, så ha det bra:D

Härliga drömmar!

Godmorgon!
Ska snart klä på mig och sedan om en timme bär det av till skolan. Måste bara berätta att jag drömde härliga drömmar om älgar i´natt. Jag blev jagad och blablabla. Orkar inte berätta men det var ju skoj och inte alls läskigt att drömma om älgar samma natt som men blev jagad, (INTE)!!!
Måste klä på mig innan jag somnar om, kommer ha min ena nya tröja idag:P
Ha en bra dag:D
Puss puss

En nå här mysig blev jag jagad av igår i verkligheten och inatt i mina drömmar, vågar jag gå till bussen?:O


Nära döden!

Hej!
Var som sagt ute och sålde julblommer med Linnea och MAlin. Jag skulle gå till linnea så skulle vi gå till Malin tsm. Jag har kommit fram och står vid stället vi ska mötas på och lyssnar på musik  och väntar på Linnea. Vi sms:ar hela tiden och sen kommer ett sms. Jag tar upp telefonen för att läsa dem men då precis ringer hon. Jag svarar och det första jag hör är hur någon skriker AKTA ÄLGARNA!!!!! Och jag ´blev helt chockad, jag ba va, kul skämt tänkte jag, så vänder jag mig samtidigt som ajg frågar vilka ÄLGAR??? Så ser jag dom, får världens black out och vet inte vad jag ska göra, Linnea ba SPRIIIIIING! Så jag kutar, benen går av sig själva, jag kollar bak och ser älgen "jogga" efter mig, älgena hade dessutom en unge med sig! Jag springer och gömmer mig, och då kommer ja gpå att Linnea är kvar i telefonen, jag pratar lite till mde henne och vi möts. Sedan säljer vi lite blommer, och sedan ska jag gå en bit själv. Jag går och så ser jag älgen gå en bit upp, asså typ på vägen ovanför.  Aah, jag var skitskarj.
Vill ni höra Linneas ersion så gå in HÄR.
Nu ska jag sova.. Ha det bra:D

Stackars Johanna!!!!:(:(:(

Hejhej.
Det har hänt något jätte läskigt, fy faan. Pratade precis med Malin och hon berättade. Kommer kanske berätta vad som har hänt senare, när man vet mer, jag kanske som vanligt drar förutfattade "lösningar" men det låter verkligen hemskt, och jag tror inte att Johanna vill att jag berättar. Men så jäävla läskigt, så tråkigt för henne, men jag är så glad att det inet var jag, fast hellre jag en henne. Åhh, vad tråkigt, jag bara hoppas just nu!

Utv-samtal

Hallå!
Ska snart iväg på utvecklingssamta, eller om en timme men endå:P. Sen ska jag Malin och Linnea sälja julblommor, om någon vill köpa så sig till mig så köper ni av mig:D
Har inga läxor idag så vi får väll se vad jag hittar på den här timmen, hih. Provet gick föresten rent ut talat rätt åt helvetet. Var kabnske inte så smart att inte plugga, fast typ inget av det jag hade pluggat på kom på provet så det hade inte hjälpt, eller det jag hade och plugga på nämdes liite, och det kunde jag:)
HIhi, ha det bäst:D

Mobilblogg

Hejhej. Provar att mobilblogga nu, Hihi Josse sitter och försöker läsa, men det får hon inte. Ha det bra;)

Godmorgon

bloggen! Har tyska prov idag, och jag har kollat igenom allt EN gång, hoppas verkligen att det går bra, annars kommer jag ångra mig så mycket, fast det är gasnka bra att se vad man har lärt sig utan att plugga massor, eller?
Det dumma var att igår, vid 23.00 så kom jag på att ajg inte hade gjort matte läxan, så då höll jag på med den... Blev inte riktigt klar, men det får jag göra idag, men det var så dåligt för att alltid innan prov brukar jag gå och lägga mig liite tidigare, igår blev det lite mycket senare, kanske vid tolv halvett lixom! Wellwell, wish me luck:D
Ha en bra dag, min kommer vara sämst!

Snart 10 min kvar till grey's!

Aaah, hatar typ mig själv nu, är verkligen en TV-NÖÖRD!!! Men det är bara idag, för på reklamen för Grey's så händer det så mycket!
Kyssar

1,5 h kvar:P

Hallå!
När jag ska skriva ett inlägg så sitter jag alltid och tänker hur länge som helst på vad jag ska ha för överskrift eller vad det heter.. Kom återigen inte på vad jag skulle ha idag så det blev hur lång tid det är kvar till Grey's haha. Jag börjar fan bli tv-nörd, men det ska det vara slut med, bara jag inte rabblar upp alla program som är bra.. haha. Nej, men whatever. Blev inte mkt pluggning, kollade igenom allt en gång och sedan får jag bara hoppas att det kmr gå bra, men jag är ju bäst i allt så det kommer gå skitbra!(not). Nu ska jag hitta på nåt, orkar inte sitta här och dega, eller jo förästen. Fick en födelsedags present idag, en vit längärmad stickad tröja, en grå t-shirt och en mörkmörk brun maskara. Har faktiskt funderat länge på att köpa det, för jag tror egentligen att det är snyggast på mig eftersom att ajg är så ljus både i hy och ska snart bli ljusare även i håret:). Så, nu fick jag en och då kan jag ju äntligen bestämma mig om vad som är snyggast.
pusspuss:)

Josefin posar vid lunchen!


Syster poserar ännu mer!


Äntligen någon normal, min andra käre syster

PLuggpluggplugg

Hej
Har tyska prov i morgon och jag har inte pluggat ett skit, känner att jag borde göra det nu, men orkar fan inte. Hmm, när orkar man egentligen plugga, jag lär väll få tvinga mig till det fast jag inte vill, typiskt mig att sitta kvällen innan, måste göra det innan Grey's idag! Det ser ju så jävla bra ut på reklamen så det får man ju inte missa:P Tv-nörd som jag är..
Nu blir det plugg.. Hare bäst:)
Jag tänkte lägga upp några fina blider jag har tagit under dagen, men det gick typ inte, men håll ut, till senare ikväll:D

God natt till er alla:D

Hallå!
Riktigt rikigt dålig uppdaterin idag. Sårry:P.
Ska sova nu så blir tyvärr inte bättre nhu, kan förvarna om att det lär bli rätt dålig hela veckan, för vi har bara plugg plugg plugg. FIck tillbaka kemi prov idag, och jag blev skitnöjd! Tyvärr så råkade läraren visa provet för en kille i min klass och på 2 sekunder visste hela klassen vad jag fick för resultat, men som tur var så var det ganska bra (A).
Nu ska jag föra in låtar på min (nya!!!) mobil, och sen nanna. Sov så gott:)

Äntligen en ny mobiiil!:D

Hej!
Har äntligen en ny mobil så ge mig era nummer!
 Nu börjar DWH så jag måste gå:P
Haha. Men skicka era nummer och Louise, tack så mycket. Vill gärna spana in din blogg om du bara skickar adressen, den kom inte riktigt med.

Fick en kommentar av "anonym" fast jag kan giisa vem det är:P Men jag håller helt klart med dig, orkar inte med skolan längre!

Hej!
Jag åkte till träningen och sedan tittade vi på mobil till mig. Hade bestämt mig för en, så fanns den självklart inte. Men nu har jag beställt en annan fiinare telefon, så jag ska hämta den i morgon. Nu ska jag sova, sena kväller har det börjat bli för mig nu, fy!
Sov så gott:D<3


At home after a big day in school!

Halloj!
Har vart i skolan idag, nu blev ni allt chockade va!? Haha, nej då.
Har vart en väldigt lugn dag egentligen. VI har haft kemi labb och Fysik labb. Det var egentligen de "ansträngande" lektionrna. På tyskan pluggade vi till prov och på svenskan tittade vi på film.
Fick hem en liite försenad fördelsedagspresent idag!:)
" Gossip girl" böcker, på engelska!! Det var exakt vad jag ahde önskat mig. Jag är ju så dålig på engelska och en jag känner tyckte att hon var det (men det var hon inte!) så då började hon läsa böcker på engelska och hon blev mycket bättre tyckte hon. Så då härmar jag henne, haha.
Vill ni veta en chockande sak?
Jag längtar till träningen! Haha, bara för att efter träningen så ska jag köpa min mobiiil!!! Ahh, jag längtar såå mycket!
Nu måste jag fortsätta med engelska. Ha det bäst<3

Så här sitter jag varje dag:P

And now it's all over!

Hello!
Vet ni vad jag hatar med att man går och längtar till något?
Jo, här ska ni få höra. Först går man och längtar och längar och längtar och sedan blir det dagen. Ofta blir dagen underbar, eller så kan det vara så att man har haft för stora förhoppningar så man tycker inte att det uppfyller det man hade hoppats på. Fast det är inte det värsta, nej för det värsta är att det tar slut!
Jag är som en 6 åring, går och längtar och längtar och längtar tills jag fyller år, sedan blir det dagen och helt plötsligt är dagen borta. Jag vill inte att det ska gå så snabbt. Tiden går alldeles för fort. Nyss vaknade jag av att min käre familj kom in med frukost på sängen til mig och sjöng för full hals (kanske liite falskt) JA MMÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR.
Det jag försöker säga är att för mig är dagen jag har gått och längtat efter hur länge som helst nu slut. Det känns så himla tråkigt att det går så fruktansvärt snabbt.
Men i morgon är en annan dag, så då händer det nya spännande saker.

Nu ska jag iallafall sova. Eller först plugga lite tyska till provet, men sedan ska jag sova.
Jag har haft en bra födelsedag, kanske lite bråk men sånt e livet, haha.
Ha det så bra så kanske vi ses i morgon, ska föresten köpa min mobil i morgon!!!
Så, nu har jag något nytt att längta efter!, Ni ser!

Puss och kram /A


Här ser ni min telefon..
Kanske inte den snyggaste, men den bästa jag kunde hitta.
Ha det fint!:)

Jabadabaduuuuuu!!!

Hallå!
Har pratat med exakt hela den närmaste släkten, haha alla ringde för att säga grattis, kulkul!:D
jag hittade en telefon idag, emn den var helt slut i affären, men den finns på ett ställe (tänker inte säga var förens jag har köpt den, haha) så imorgon ska jag köpa den.
har massa att göra nu, sorry för sån grymt dålig uppdatering.
Ska be Emelie skicka bilder från igår, så kanske ni får se liite av hur trevligt vi hade det. Ha det bäst. Puss och kram på er /A

Nu är jag 14!!

Hallå!

Så nu har jag blivit fjortis, haha. Nej, men jag fyller ju år idag!
Har inte fått så mycket, har inte fått någonting en från släkten, men jag har fått ganska mycket av familjen. Haha, kanske berättar senare. Nu ska jag åka iväg och titta på mobil till mig, tjoho!
Kunde tyvärr inte svara på kommentarerna, men tack!:)
Nu ska jag som sagt iväg, men grattis till mig själv på födelsedagen:P
Haha.
Puss<33

Åhh, kvällen var underbar!

Hej!
Nu har de sista precis gått, tack för en underbar kväll hjärtan!<3
Ska snart lägga mig (för att då blir det snabbare söndag morgon, haha, are'nt i'm cleaver [stavning?]), men först ska jag bara prova det fina nagellacket jag fick. I morgon ska jag välja ut några örhängen och snart ska jag läsa boken jag fick, Allt på en gång, right?
Hoppas ni har haft en lika trevlig kväll som jag. Ha det bra<3

Bad, bad, bad!

Hellu!
Sorry för den grymt dåliga uppdateringen idag. Fast jag tror ni är ganska glada över det endå. Har bara städat och shoppat, på ica maxi. Hahhaha, shoppat va? Jag köpte godis, hah och chips, och cola:D.
Ska snart duscha och göra en sak, men det är en hemlis, för man vet ju aldrig vilka som läser. 
Mamma och syster åkte iväg för att köpa present till mig, så ni får väll veta imorgon vad det var!;P
Ha det bra
Puss /A 

God morgon!

Tjolahopp!
Nu är jag vaken, och ska nsart börja städa. Har en del att göra idag.. Mer vill jag inte säga:P.
När jag vaknade var det så fin väder ute ich jag blev bara jätte glad! Och idag tror jag faktiskt att jag dessutom kommer gå att lägga mig glad, ska iaf försöka verkligen! För ingenting ska få förstöra morgondagen!
Förlåt för ett sånt grymt tråkigt inlägg.
Ha en über dag ute i det underbara vädret, för det kommer inte jag ha.
Puss och kram /A

En flicka

En flicka vaknar på morgonen, hon är jätte glad.
Flickan går till skolan träffar alla vänner och blir ännu gladare.
Flickan är på lektioner och är inte jätte glad, men det funkar.
Flickar har klarat av hela skoldagen och går hem.
Skoldagen var underbar, men nu väntar ett hem, som flickan tycker är hemskt.
Flickan kommer hem och ingen är hemma än, skönt tänker flickan.
Flickans mamma kommer hem, och då tänker hon,
nu börjar det.
Flickan försöker vara snäll mot mamman för att inte göra henne upprörd, men det spelar ingen roll vad
Flickan gör. Mamman blir sur och dagen som började så bra slutar i kaos.

Någon som känner igen sig. Det är fan som att någon har skrivit denna om mitt liv!
Jag förstår inte vad jag gör för fel. Är det en lag som säger att alla tonårsmammor ska vara arga hela tiden på sina döttrar, eller är det mamman som "går igenom en jobbig fas"? Det kan inte vara jag, för jag klarar av att vara med alla, pappa mina älskade systrar, alla verkligen, men inte mamma. Det här är sjukt .
Har typ sämsta dagen idag. Kom hem och grät efter skolan (fråga mig inte varför), och sen typ tänker jag att alla ska dö (alla utom mamma) och då börjar jag grina igen.
Kanske därför detta inlägg blir så konstigt.
Menmen, när jag ändå håller på kan jag lika gärna säga till alla mina vänner att jag älskar er och ni betyder så otroligt mycket!
Och mina syskon, ni är underbara även om jag hatar er typ hela tiden, fast jag älsakr er endå!:D

Och jag älskar alla söta läsare, även om jag inte riktigt vet vilka alla är, hihi.
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en gråt film och vila och bli frisk.
Önska mig sov gott.
Kram<3


Aaaaaaaah!

Aaaaah!!! Jaag blir så jävla sur på mamma. Hon kan fan inte bete sig som folk. Vi sitter och spelar spel, då blir hon sur och säger att det är jag som är dum. Ni tror väll antagligen att "jag ser det från min sida" men jag vet att hon också vet om det, bara det att hon är sån dålig förlorare så då ska hon gnälla på mig. Men hon e fan sjuk i huvet!

Ahh, då var lite av min ilska borta. Blev inget idol med dem. Jag vill hellre vila till i morogn, och jag har dessutom inte snackat med dem, så...
Hare bättre än mig. Min MAMMA (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) har förstört hela min kväll!

Världens rethosta!

Hej!
Sitter här med världens rethosta som vägrar gå över. Hmm, vad sk ajag göra åt det? Vräka i mig ännumera halstabletter (läs:socker)?
Gör någ det för nu hostar jag så jag spyr snart.
Ha en bra fredag!:)

Äntliigen Fredag!!

Tjenare bloggen!
Tycker ni jag var cool när jag skrev tjenare, det tycker jag iaf *ironi*. Wellwell. Fredag idag, och kvällen spenderas antingen hemma i tvsoffan eller kanske med Linnea, Johanna och Malin. Vi tänkte kanske checka idol together. Men vi får väll se, det skulle iaf vara väldigt skoj, eftersom att det nu på senare dar (haha skämt!) har kännts som jag inte har nåt liv. bara plugg plugg och mera plugg. Någongång träning, mne det är ju inte heller nåt liv! Även om jag älskar att träna.
Nu kanske jag ska vila lite framför tv:n, har nästan blivit ännumer förkyld, så jag får ta det lugnt i kväll.
Have fun!<3


Goodnight sweethearts<3

Nu säger jag godnatt.
Frågade mamma förut om jag kunde vara med på gympan i morgon, och då sa hon nej, bara för att jag är ju så förkyld. Frågade igen och då fråga hon pappa och han sa ja:D:D Haha, så jag får se hur jag gör, hihi. Jag vill ju endå inte bli ennumera sjuk till på lördag eller söndag!
Hare bäst och sov så gott<3

Såhär sött sk ajag sussa i natt.
Sov så gott älsklingar:D<3

Jag trodde inte ja gilla dig!:O

Jag trodde verkligen inte att jag gillade dig, ville inte tro det. Men jag inser nu att jag blir sur så fort du gör någonting med någonannan. Fan vad töntigt egentligen, men vad ska jag göra.
Aja, någonstans där ute finns det en person som jag tydligen gillar, och jag kan inte förneka det längre..
Hare bra<3


Hur tar man det om ens egna pappa tycker man pluggar för mycket?

Hej!
Jaa, ni läste rätt. Ni vet ju hur jag är med mitt pluggande.. Jag säger att jag ska göra massor, men så mycket blir det inte gjort, utan jag bruckar mest hoppas att proven går bra. Och så när pappa kommer hem så berättar jag hur det gick på provet, och vet ni vad han gör!? Han fnyser!! Då säger mamma, vad fnyser du åt. Han svarar, hon pluggar ju FÖR MYCKET!!! Hallå, borde inte hans mening vara att jag pluggar för liite?
Aja, vet inte riktigt hur jag ska ta det:P. Jag tycker absolut inte att jag gör för mycket, snarare för lite, ahah.
Juste måste ringa nåra. Hare bra.
PUss<3

Bjussar på gladhet!:)

Halloj!
Mår både bättre och sämre idag, haha.
Har inte hänt så mkt idag. Fick tillbaka matte prov och jag blev skitnöjd.D
Hare bra:)
 
Som ni ser har jag Mamma mia feber, så jag bjuder på 1000 klipp. Enjoy!:)

skönhets(friskhets)sömn!

Heluu!
Ska nu lägga mig och sova min friskhetssömn, så i morgon när jag vaknar kommer jag vara helt frisk! (bara för jag sa sådär så kommer jag ha feber i morgon).

Jaja, blev iaf klar med SO:n så nu är jag skitstolt för att jag orkade jobba mig igenom 2 frågor, haha. I morgon ska tyska läxan göras, har inte gjort den en. Måste också jobba engelska så jag slipper sitta exakt heela helgen, för jag fyller ju endå år!

På tal om att fylla år så blir ju Pontus fjortis i morgon, glöm inte  säga grattis:).

Mår lite bättre nu, men näsan rinner fortfarande och halsen gör riktigt ont. Hoppas verkligen att det bara är något över en dag eller något sådant!
Kommer aldrig orka om jag blir sjuk igen, fast jag är ju en fighter, haha.

Jag ska kämpa för att hålla mig frisk, hih. Konstigt jag har reglebundet intag av c-vitamin och jag äter hyffsat bra tycker jag (kolla inte de tidigare inläggen, för där har jag bara skrivit om allt dåligt jag äter, ska börja berömma mig själv här så ni verkligen ser hur bra jag är, haha. Är inte känd för att ha det bästa självförtroendet så ni vet, men jag jobbar på det!)

Nu ska jag som sagt sova min friskhetssömn, så ni får ha en underbar natt, det lät bra haha. Nej men sov så gott hunnies!:)


Har gjort klart 1 fråga, vågen för mig:D:D

Hallloj!;D
Blev äntligen klar med den mest irreterande frågan på hela SO arbetet. SÅ nu ska jag göra den sista, sen blire Greys. Jabadabadoooo!
Puss

Pluggnignen går inte så bra, haha!

Har gjort ca 3 meningar på SO:N, och jag har hållt på sedan 17.00, hoppsan. Borde nästan sätta upp regler för mig, hihi. Men jag har bestämt, ingen Grey's förn iaf SO:n är klar, så jag får jobba på. Men jag ska fixa det här. Förlåt för så grymt tråkiga inlägg idag.. Har inget att försvara mig med. Men jag kan ju säga varför det blir så mycket skola i inläggen, för att det är typ det enda jag gör just nu, speciellt när jag är sjuk.. Nej, nu MÅSTE jag verkligen plugga.
Take care of you darlings, don´t do like i´ve done!


Någon som vet när min absoluta favvo film kommer ut på dvd? Vill så gärna ha den, jag ska vara förte man att köpa den, haha!!!

tycker faktiskt liite synd om mig själv

Haallå
Ligger här i sängen och snörvlar och tycker så synd om mig själv. Haha, ni tycker väll antagligen jag är sjuk i huvuduet med under ett år har jag vart skadad, sjuk mer en 1000 ggr och mycket mycket mer, och nu blir jag sjuk igen. Ahh, hatar det. Har maassa plugg som behöver göras, men jag hjar typ ingen ork. Nej nu ska jag sätta igång, vill inte få IG-!
Have fun!3<3

Förlåt Felicia, orkar tyvärr inte svara på kommentaren, tror jag har feber..

Hej!
Ingen träning för min del idag, tror jag har feber, eller kanske inte, men jag har iaf blivit as förkyld.
hmm. nu sk amin syster se på film.
Love<3

Fett bra!

Sitter och pratar med Kerstin, och vi är så mogna. Jag säger bara fett bra, hahahahaha, fett med prutt.
Vi har pratat i över timme, om fett prutt, haha. Kommer typ träningsvärk i munnen efter detta samtal.

Fiinfiint!

Heluu!
Har precis smidigt nåra finfiina planer inför helgen, fast vi får se om dem går i lås, hhaa.
Nu står min mamma  och gör pannkakor till mig, coh Tilde och henne sjålv då:)
Nu ropar hon att det är mat, hah
Ha detr bra

Jag har JOHAN PALMS bdb, mne jag får inte säga den, ahah.

helluu!
Längtar tills det blir vinter och kallt, då kan jag börja använda mina älskade uggs, fast jag är skit avundsjuk på Felicia som har äkta, från LONDON!
Var i skolan idag, och typ ingenting hände. Eller joo, jag lärde mig lite saker. Vill ni veta vad?
Jag lärde mig att:
1. Felicia tycker att vi har så många läxor, så hon blir förvirrad och då låser hon in sina nycklar i skåpet, och blir då tvungen att bryta upp skåpet.
2.Om 10 år är Felicia handbolls proffs, Vanessa vinner VM i konståkning och jag är en desperate housewife.

Det var väll de jag lärde mig idag, haha inte heelt seriös men. Vill att det ska bli Söndag den 19 okt, och så vill jag åka till fjällen, med Frida kanske. Undrar om hon skulle vilja det, hmm. Nu fick jag nåt att tänka på, skämta. Men tänk vad mysigt, då kunde vi kolla på maryl streep filmer på kvällarna. Nu drömmer jag igen, hahaha.
Nej, borde kanske sluta nu.
Ha en bra kväll snart?

God morgon

Hejsan!
Missade skolbussen så  det blir den senare bussen. Prov idag, ahh vill verkligen inte ha det.
Förlåt att det blev ett såå långt inlägg, haha
Hare bra. Puss och kram:D

Godnatt till er, godmorgon till SOLO

Hellu!
Tänkte lägga mig i sä¨ngen nu och läsa SOLO, eller förästen, ligger redan i sängen. Men tänkte bara säga godnatt till er först:D
Eftersom att min dag har tillbringats framför datan så har det blivit en del inlägg idag, haha borde typ komma in på aktiva listan, ahahha.
I morgon har vi Kemi prov på syror och baser, och guud. Jag kommer få IG- och Gahnjah kommer typ skriva det med glädje!
Här kommer allt skit om Gahn jah för er som vill läsa.


läser det du skrev på din blogg om och om igen och försöker få in det i huvet

PontusJohansson säger:

men jag ska fan ta upp på utvecklingssamtalet att hon ghanja eller vad hon heter borde ha lagt provet senare

AmandaH säger:

Jaa, gör det, de e fan sjukt. Man ska inte ha prov på någonting man har haft 2 lektioner med en ordinarie lärare som kan ämnet. VIll ha tillbaka Johanna!!!!

PontusJohansson säger:

ja, man lär sig inget av vikarier, ska klaga hos bosse

AmandaH säger:

Göör det!!

PontusJohansson säger:

gör det du med, du har ju han som mentor oxå

AmandaH säger:

Jaa, det ska jag göra!!

PontusJohansson säger:

AmandaH säger:

Vill inte ens ha jävla gahnjahnbajshög

PontusJohansson säger:

nej, vi ska fan ha johannas inlärning men hon skulle va lika snäll som peter eller vad han hette

AmandaH säger:

Jaa, det vore bäst!

AmandaH säger:

Jag vill ha henne som mentor, hon var så bra!

AmandaH säger:

var typ alltid snäll och så'

PontusJohansson säger:

mm

AmandaH säger:

menmen

AmandaH säger:

den där ganjahn eller vad fan hon heterm ganhjah kan ju inte lära ut, och vi gör ju som Johanna har lärt oss12

PontusJohansson säger:

jaa, hon vart fett sur på mig för att jag skrev slutsats i min labrapport

AmandaH säger:

ellerhur!

AmandaH säger:

Det är så vi har lärt oss och av Johanna skulle vi typ fått MVG förd et

AmandaH säger:

ahh, hata henne!

PontusJohansson säger:

tycker så

PontusJohansson säger:

asså, aösjidfasdöojfnöanfdöodenf på ganjahäckelcpkorthora

AmandaH säger:

aa, fyyfaan!!


Jaa, det var våran konversation eller vad det heter, för er som inte orkade läsa så vare bara skit om gahn jah...
Nu sk ajag sova, sov så gott puss<3


Träning och kladdkaka

Hallå!
Undrar hur mycket jag har gått upp i vikt idag. Haha, då tänker väll ni ner, hon har ju tränat, och jaa det har jag, men jag har ätit 2 bitar kladdkaka och en halv chokladkaka så, haha ni avgör.
Mamma skulle förhöra mig på kemin, men hon har varit på dålit humör enda sen ja gkom hem för typ 1 timme sen, och nu håller hon på att hacka på alla, så vi får väll se hur det blir med den saken...
Vill se Mamma mia, den gör mig glad, haha. Jag ska vara först i Sverige att köpa filmen, hahaha:D
Hare bra<3


Jag var alltså och tränade för att bli lika bra som denna Sanna (haha INTE)

tråkig eftermiddag=många inlägg

Hej!:)
Har precis ätit, det blev halvfabrikat (det är faktiskt inte vanligt att jag gör det, tycker det är ÄCKLIGT!), fiskpinnar, med ris och sås. Aja, snart är det träning så jag kanske borde börja byta om. Det är ganska konstigt, jag brukar äta som en häst, framförallt när jag tränar, men idag åt jag typ ingenting, fast det kanske har att göra med att jag faktiskt tryckte i mig en halv chokladkaka innan, hahah.
Aja, måste byta om. Wish me luck:D

Fy fanken vad min blogg är tråkig!

Halloj!
Min blogg är typ tråkigast i världen, inga bilder och tråkigaste designen. Om någon har tid och lust får den gärna hjälpa mig med designen. Och åter igen, kul att hjälpa till men observera Ej OH utan OH- tach Felicia:D
Nu SKA jag göra mat.:D

Haha, varsågod Pontus:D

Heej:D igen
Haha, orkar inte plugga mer. känns fan som det enda jag gör är att plugga. Hihi, kul att få hjälpa till ibland:D
Jag tror jag väntar med att plugga nu, mamma eller pappa får förhöra mig ikväll på det som kommer så får vi se huur det går då, i värsta fall får jag väll sitta ikväll men jag tror inte jag orkar det, tänkte lägga mig tidigt, nej juste. Haha ska se på Matakuten, det är om skolan våran skola får mat i från, säby skolan så var namnet, checka in det så får ni se hur äcklig våran skolmat är, fast jag tycker endå den är helt ok. Eller jag kanske bara har lärt mig att det är denna mat vi får så tugga och svälj, hahaha.
Ska snart börja med mycket godare mat, inte helfabrikat. Får se vad jag gör får nåt gott.
Ohh, har ätit upp en choklad kaka på, hmm ganska snabbt gick det iaf, haha började igår kväll och nu är det slut och jag spyfärdig. Hahahah.
Har nog inget mer kul att bjuda på eller jo, juste!!
Detta hände på tyskan:
Pernilla: Siehst du das ball (ser du bollen)
Jag: Nein ich sehe nicht das ball (nej jag ser inte bollen)
P: okej då ringar vi in ballen.
Hahahahahhahah, jag döööör!
Asså först så fattade jag inte sen bah aaaaaahh!

Hmm, nu har jag inget mer att bjuda på, haa.
Puss och kram:D

Hemma, mer syror och baser

Aloha:)
Är nu hemma efter skolan, har hunnit med att äta 2 mackor, dricka liite oboy och ätit lite kladdkaka. Nu ska jag fortsätta med syror och baser och snart återgå till min goa caffe latte, mmm i'm lovin it:D
Träna gör jag ikväll så jag måste hinna med att plugga nu eftersom provet är i morgon, så önska mig lycka till:D
Have a nice day (läs: fortsättning på dagen)
Puss och kram<3

Lugnat ner mig

hallå!
Nu har jag lugnat ner mig, haha. Kanske för att jag har fattat. Nu ska ajg lägga mig och sova, sover förhoppningsvis lugnt inatt nu när jag har fattat det drä, men det är ju fullmåne. Hmm, får se hur bra jag sover. God natt och sov gott:D
Nu behöver ni inte läsa mer om ni inte vill, skriver detta för min egen skull.

Vätejon är en väteatom som blivit av med sin elektron. När en syra möts med vatten så släpper den i från sig alla vätejoner om det är en stark syra. Är det en svag syra kanske den bara släpper ifråån sig ½.
Eftersom att syror och baser motverkar varandra, och syror släpper ifrån sig vätejoner så är det ganska logiskt att baser drar till sig vätejoner. Så när en bas möter vatten så tar den vätejoner från vattnet. Det som återstår av vattnet blir då hydroxidjon (OH- tror jag). Ju fler vätejoner basen tar desto fler OH- bildas och desto starkare är basen. Ha! Jag har fattat!!!:D:D:D

Sov så gott nu, puss och kram<3

Syror och baser och jävla skit!!!!!!1

Orkar inte ens skriva hej i detta inlägget, för jag är galen just nu!!
Pappa håller på att förklarar joner för mig, har är jätte snäll, tack<3. Men det är som att jag inte orkar fatta..
Ska plugga lite till nu, fast jag vill bara tillbaka till käraste SOLO, menmen. Tur att jag köpte en chokladkaka tidigare idag, annars hade jag aldrig orkat med det här. Satt fan och grät för att jag inte fatta, och det ska mycket till innan jag gör det!
Blir nog en tidig kväll för mig idag, funderar på att gå och lägga mig om en kvart eller nåt, haha.
Fast jag tror det är bra, har sovit dåligt hela helgen så då blir jag "taggad" för nästa vecka, och då får jag MVG på alla prov (vilken dröm va), fast det lär ju aldrig inträffa.
Nej, nu borde jag sluta skriva, hela inlägget blir bara så negativt!
Förlåt alla som läser!
Någon som orkar hjälpa mig med SKITSYROROCHBASER????
Puss och kram<333

Uppe med tuppen:D

Tjenamorsidingalosch!:)
Vaknade runt 8 idag med för att syster skulle spela cup idag igen, och eftersom att jag sover på nedevåningen så kommer ju hon ner och skak äta frukost..
Idag blir det en pluggoch-bakdag för mig´. plugga är ju inte det roligaste men det ska endå bli en ´ganska mysig dag, haha;D
Jag låter som en pluggis, hih. Fast det kanske jag är, men det har inte gått så långt att jag tycker det är kul..
Förästen fyller jag 14 om een veecka:D:DD:D
Hare bäst, som en häst;D
Puss och kram:D

Goodnight says panda...

Hey!
How're you doing? Haha, såg precis på Norbit, HAHAHA!
Har ont i huvudet och mår inte alls bra, så jag tror jag går och lägger mig och läser min underbara bok nu. Den heter Är det någon där och det är Marian Keyes som har bokstaverat boken, haha.
Kollade på fotboll med pappa tills det blev tillfälligt avbrott, haha. VIll ni veta en kul grej? I början av Matchen så var ju Sverige as bra. Då sa jag till pappa, undra när det där tillfälliga avbrottet kommer, och i början av 2:dra kommer det, hahaha.

I morgon kommer det att bli en riktigt pluggdag, och det ärlikamed ännu sämre uppdatering en vad det brukar vara..
Aja, det får ni leva med, hi.
Nu ska jag borsta klart mina tänder.
Guten schlafen:D

:(:(

Tjatja!

Åhh,, jag blev as deppig nu. Jag har varit med pappa ute och tittat på lite grejer, asså i affärer, och sen skulle jag och Kersting göra nått som vi hade bestämt men sen va båda så trötta så då blev det inget. Men funderar faktiskt på att find something out endå. Eller iaf ringa henne och höra, igen. Haha. Men jag har ju ki


Idol

Hello
Satt och tittade på mitt första hela idol program. Johan, Sepideh, Anna, Loulou och Alice var klart bäst. Haha, hoppas Lars åker (tyvärr) men jag trodde han skulle vara bra, men han sjöng falskt. Nu måste jag sluta, mamma får damp av att jag sitter med datan vid tv:n.
Hare bäst<3

Äntligen freedag!!

Hallå!
Sorry för sån dålig uppdatering. Har inte haft tid att skriva, men jag har velat. Förlåt för de tråkiga inläggen jag tidigare bjussat på, men det var bara hur jag mådde just då, eller egentligen mår jag så hela tiden, men nu känner jag att jag mår finfint!:)
Vill ni veta varför? Jo jag fick MVG på ett prov, tjohoo! Haha, töntig jag är men jag har faktiskt märkt att man mår mycket bättre om det går bra och så.. Blir man t.ex missnöjd med nåt så brukar man ju inte direkt vara överlycklig och så.. Menmen, ingen träning för min del idag, känner att jag vill börja lite lugnare så att inte baksidan spricker igen... Sen i junauari så är det ju året jag fyller 15 och då kommer det att bli gym, förhoppningsvis. Men just nu är jag ju bara 13 så, men jag väntar och längtar!!!
I kväll är det jag som lagar kyckling och ni som känner mig vet att det blir en riktigt specialare, haha. Nej då, det kommer att bli skitgott, haha *självgod*.
I kväll ska jag se på idol, min älskling är med, JOHAN PALM<333333333.
Ha en bra kväll coh fortsatt dag:)
Puss och kram

Är det möjligt?

Jag fattat inte, går det verkligen att hata någon som varit med en person hela livet. Går det? Jag orkar verkligen inte med, du tjaffsar som att någon inte stöttar dig, som om du stöttar mågon annan. Du bara går runt och ljuger, jag vet inte en enda gång du har sagt något som faktiskt var sant, och du ska endå vara människan jag har levt hela mitt liv med. Jag visste att det här skulle inträffa, enda sen i söndags när jag fick veta det har jag gått och oroat mig för den här dagen, så det är bara att längta till torsdag. Ska man behöva ha musik på högsta volym för att slippa höra, och även om det inte är något speciellt så ligger jag alltid och väntar på att det jag vet kommer att hända ska hända.
 
Slut på ötråkiga historier. Men det här ser fan inte bra ut. Aja, bara att hoppas på det bästa.
- Jag är stark jag fixar det här! (not)
Skulle egentligen gå och lägga mig nu, men jag orkar verkligen inte bry mig längre skiter i om jag är skittrött i morgon. Funderar på att kanske se klart den där filmen nu, gjorde inte det förut hiih.

I moved too rockferry!!!!!!!! 
Kram, på er nu, fast jag tror jag behöver den mer.
Ligger här och tycker liite synd om mig, eller ganska mycket. Men alla har väll sina dagar. 

jag fyller år om 12 dagar och vi har minst ett prov i veckan inbokat fram till höstlovet och jag är jätte trött!

Hallå!
Jag är verkligen sämst på att komma på rubriker så nu blev det denna. Har ingenting att göra så nu funderar jag (igen) på att se klart den där filmen jag började se i söndags. Jag tror det blir så.
Idag är första gången på år (känns det som) vi inte har någon läxa jag måste stressa med, men visst finns det alltid någonting att göra, t.ex så har vi kemi prov på tisdag, och jag kan inget. `Men det skiter jag fullkomligt i nu. Nu ska jag bara slappa, för i morgon är det ju träning igen, noo!
Får se hur det blir med den då.
Ha en fin kväll lovers!:)

Det är så sorgligt, jag kan inte ladda upp bilder.. I alla fall inte på mina skor. AJa, ni vet väll kasnke hur ett par uggs ser ut men ändå.

Hemma

Halloj!

Nu är jag hemma efter en skoldag där ett matteprov var en av skoldagens "planer" om man nu kan ha sånna.. Vet ni? Jag har börjat äta mellis, känner att jag behöver det, haha. Jag har aldrig ätit det förutom på dagis och på fritids, men annars har jag bara ätit det sen ca 2 veckor tillbaka.. Men nu till saken, jag äter världens godaste mellis just nu. En smörgås med brunost, mm smarrigt.
Funderar på att ringa Kerstin och fråga vad hon gör, om hon vill träffas eller nåt, eller så lägger jag mig på soffan och är tråkig, fast det lutar åt Kerstin hållet. Annars så händer inget speciellt idag, pappa är i göteborg så det blir tjejkväll hemma, vi får väll se hur det går... I våran familj brukar vi behöva en man i huset, haha.
Have a nice day!

Bussen, nej. Skolan snart

God morgon folket!:)
Tänkte ta bussen så jag gick ut dit, liite sen var jag nog. Men eftersom att min mobil är trasig så har jag ingen klocka så jag trodde jag hade missat bussen. Då gick jag in och såg att när jag kom in var bussen bara 2 min sen, så ingen buss för mig alltså, nej istället går jag snart.
Ni får ha en super dag, själv går jag som sagt nu till skolan och i öronen lyssnar jag på mamma mia och duffy<33
Ha det bäst:D


efter träning innan tv:P

Hallå alla söta.

Håller på att drömmer om mamma mia och meryl streep, haha jag och frida hjärtar de! Funderar på att se klart en filmsom jag såg igår, asså ni måste tro att jag är värsta tv nörden men det är jag faktiskt inte, tror jag. Haha nej men se
n klockan 9 så börjar ju matakuten, och en skola som är med där (säby skolan) får vi våran mat ifrån, coolt va? Så jag har lixom ätit mat som melker har lagat. Hhaa, den var mycket mycket godare en vanliga maten, men alla mina kompisar tycker mer om burkköttfärsåsen, men det är bara för att dem har konstig smak, hihi.
Nu ska jag dra, puss och kram!:)
Bilden på skon går fortfarande inte att ladda upP!!

Booring

Hallå,

Har inget att göra så jag tänkte få till ett någorlunda inlägg. Fick en kommentar av Fiinafrida om den där filmen jag skrev om i ett tidigare inlägg. Och då ville jag inte träna alls utan bara ligga hemma när det regnar ute och titta på myysiga filmer. Tänk en riktigt riktigt mysig film, eller typ mamma mia som man blir såå glad av!

Konstigt, jag får upp den här bilden, strange..

Någon som någongång har problem med att komma på rubriker?

Hallå!

Ska laga mat men ska  försöka slänga in ett inlägg först.
Idag har ingenting spännande hänt, var i skolan!:O Haha. Men det var as kul på svenskan, jag och Emelie satt och pratade lite, men ajg vill inte riktigt säga vad, hihi. MEn jag kan säga (c)anal 6, HAHAHAHA. OCh en till Sätt på (c)anal 6 ahhahahahahha. Åhh guud förlåt ni fattar ju ingenting, men det var asasaskul!
Nu ska jag go and cook, Men ha en super kväll, det lär inte bli nåt mer inlägg för jag ska träna idag, yes! not..
Puss och kram

Wannabe Kenza!?

Hej igen.
Kom precis på en sak som har stört mig hur länge som helst.
Det är en person som hela tiden håller på och tror att den är Kenza. Jag har verkligen ingenting emot Kenza, men jag har någonting emot alla personer som är wannabe någon. Förlåt förlåt, men försök vara er själva ooch liksom så. Jag orkar verkligen inte höra på allt och se en kopia av Kenza hela tiden, herregud väx upp!

Film och mys!

Halloj!
Nu har jag varit hemma ett tag och tänkte nu sätta på en riktig tjejfilm, men jag säger inte vad den heter. Hehe. Igår såg vi en film som hette "i spel och kärlek" jag tror det var så. den var helt ok, men jag lovar det finns bättre. Har förövrigt tränat idag, det var jätte skönt. Jag cyklade i 40 min, jag längtar tills jag blir 15 och får gå på gym, wiee. Haha, bara ett år kvar:P.
Nu ska jag sätta på den där filmen.
Puss och kram

Faan vad irriterande att det inte går att lägga upp bilden på mina uggs, men skitsamma. Jag älsakr dem:D

Bråttom bråttom

Hallå!

Har riktigt bråttom för jag ska åka och titta på min lilla syster när hon tävlar, hon  ska springa 600 m och hon har redan hoppat längd och där kom hon 2:a:D
Hah intressant, börjar låta som en speciell person nu:O.
Men det är faktiskt inte därför jag följer med, nej jag följer med för att jag ska och träna efter. Så är det.
Annars spenderar jag väll dagen inne med datt plugga till matte prov.. Försöker lägga in bilden på mina uggs igen:D
Ha en bra dag!:)
 Hmm, det går fortfarande inte, vet inte vad som är fel?

Uggs!

Heej bloggen!

Kom hem från stan precis (där jag var med mamma och syster:P) menmen, shopping är ju alltid shopping, hihi.
Köpte ett par uggs och en bh. Men gud vad jag älsakr uggs alltså. På dem jag köpte var det kanske inte bästa kvaliten, men 299:- på din sko, jag är jätte nöjd med mitt köp.
Annars har jag inga planer för dagen/kvällen. Kerstin skulle till sin syster i Linköping, så jag blir alone i våran storstad rönninge. haha. Får se, min mamma sa att vi kanske skulle hyra någon film, så vi får väll se en bra sån is tället, eller ska jag se på stjärnor på is? Vi får väll se, nu ska jag städa och sedan vet jag inte riktigt. Måste typ plugga lite matte för att vi har prov på tisdag, men jag orkar verkligen inte. Hmm, får se hur jag gör. Nu måste jag iaf städa.
Ha en bra dag!:)
Tänkte lägga upp en bild, men det gick visst inte, men bilder kommer för er som inte vet hur uggs ser ut:P¨

Ännu finare klipp<3


Bästis kirre:D

Hej hopp gummi ....... Haha, någon som kommer ihåg, hihihi:P
Jag kom på att jag har ju glömt länka till min älsklings kerstin, som också har blogg, eller hon hade innan mig utan att hon sa nått!
Föresten, Kerstin skrev en kommentar om att jag bloggade mycket. Men jag vet inte om jag gör det, men om jag gör det så är det ju för att jag inte har nåt liv!
Och föresten så är min blogg så tråkig, jag har ju inga bilder, men jag ska köpa en mobil snart med världens bästa kamera, tror jag, så då kommer det bilder.

Till dagen, var i skolan idag, vi hade fysik prov som jag faktiskt tror gick bra!
Kul dag va? haha, nej men jag tror inte ni tycker det är så kul att läsa om min skola, ni har väll en egen...
Lägger in en video på ett klipp från en av mina absoluta fovoritfilmer, enjoy!



Notting hill, Julia roberts och Hugh grant.
Musik: When you say nothing at all, Ronan Keating

Zoe 101, haha

Halloj!

Har kommit hem från skolan, pluggat fysik eftersom att vi har prov i morgon, och nu sitter jag och tittar på Zoe 101, haha. Kul kul.
Idag händer ingenting, måste plugga ännu mer så..

Riktigt tråkigt och grymt onödigt inlägg, men whatever.
Have a nice day:)
Puss

1 okt = 18 dagar kvar till jag blir fjorton!:)

Halloj!

Ska snart sova, håller på att borsta tänderna, undrar om jag håller på att bli sjuk, igen. Aja, får proppa i mig c-vitamin och hoppas att jag inte åker på en ny förkylning, eller ett nytt virus.
Tränade inte idag, hade ingen ork eller lust, jag tycker att träning ska vara kul och "motiverande" haha, men jag kände ingen "motivation" idag, hahaha.
Kom på att jag aldrig träffar kompisar längre, bara i skolan. Vi har så himla mycket nu så man orkar inte, jag typ pluggar och ser på tv, seriöst vilket liv!
Så det där får det bli ändring på, oavsett hur mycket plugg vi har.
Föresten Kerstin ska vi fullfölja våra planer? För er som inte heter Kerstin så kan jag ge en ledtråd, Rosa och Chanel!
Har en sån där tråkig depp kväll. Bara grinar och tycker synd om mig själv, men det ska jag inte berätta om, då skulle ni somna framför datan.

Funderar på att berätta lite om mig själv, och med det menar jag med att säga vad jag heter och hur många år jag är, typ haha.
Okej, ja gheter Amanda H, fyller 14 den 19 oktober. Jag har 2 systrar som självklart är sötast i världen, men inte alltid, verkligen inte alltid. Min yngsta syster, kanske 2 ggr i månaden, och min näst yngsta syster, om  henne kan jag bara härma Anna's lillebror i freaky friday, dvs Vi har såå kul när vi bråkar. Hahaha, moget?

Nu ska jag sova, god natt:D

RSS 2.0