Någon som överhuvudtaget tror på mig?

Hallå, girls and boys!

Håller på att göra mig klar för att sussa nu, haha är skittrött efter första skoldagen den här veckan, japp vi hade studiedag igår!
Tänkte lägga mig i sängen och checka det nya numret cosmo, och la redoute katalogen jag fick hem idag. Men jag ska också läsa min bok som är grymt bra. "Är det någon där"  med Marian Keyes.

Har varit skadad så länge nu. Det känns som de flesta slutar tro på mig. Tror ni att jag bara hittar på eller?
Ja men självklart, jag bara älskar att vara skadad inte kunna göra allting, inte våga göra allting för att man är så rädd för att överbelasta och få så ont igen. Hallå, det gick fan ett tag när jag låg och grät på kvällarna för jag hade så jävla ont, och då känns det så jävla härligt när ens egen mamma typ tror att man hittar på, eller som hon säger, "att det finns i hjärnan, men egentligen så känner jag inte av det". Herregud, jag vet väll om jag har ont eller inte, och jag skulle ju verkligen inte hitta på.
För er som tror att jag hittar på, varför?

Okej nu ska jag göra ovanstående. Sussa sött:)

Någon som tycker om att räkna?

Hallå älsklingar!

För er som älskar att räkna och tänka så kan ni få gissa på hur många bloggar jag har haft, haha. Jag kan säga att detta inte är den första;)
Måste bara säga det, att min mobil är paj, så tyvärr kommer jag kanske inte att bjuda på så många fiina bilder, men någon gång så kommer det, jag lovar!

Guud vad man saknar att skriva av sig, antagligen därför jag alltid har skaffat en ny, fast jag lägger ner mina andra.

Iaf, dagen:
Var först hos tandläkaren, jag ska ju få tandställning, vilket jag sjukt nog ser fram emot. Men det är väll antagligen för mina tänder är en stor katastrof..
Kommer till skolan, hela dagen går i dur. Förutom sista lektionen, jag och Felicia var hur flummiga som helst. Vi hade ev(elevensval). Vi bestämde oss för att plugga kemi, som vi har prov på om 2 veckor.
Jag går inte in på detaljer, men jag säger pH- värde 6, lackmus papper, rödkål coh rövhål, ahahaha! Så kul har jag inte haft på länge.

Förra helgen följde jag med till älskling Kerstins landställe. Vi hade hur mysigt som helst. Lägger in länkar elle något senare på helgens favorit låtar. Tyvärr så glömde vi tidningar och laddare, så våra mobiler dog rätt snabbt och vi hade två Elle tidningar från 2003 och 2005. Men det var nästan roligare att titta i dem, för där såg man hur modet från 2003 kommer tillbaka nu. Det var faktiskt skit kul att se.

Nu tänkte jag nog inga Kerstin, och se vad hon har för sig:)
Ha ett bra liv, puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0